Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Par programa...
STRANA 1 OD 1
peniko Par programa... 09.06.2011. 18:10 T36516

status: user
broj poruka: 205
Naime, treba mi par programa koje treba da instaliram caletu na sluzbeni komp sa XP-om, a da su besplatni, posto ne sme imati krekovane programe na njemu... Trebaju mi programi za:

pregled slika - pretpostavljam da je Irfan view dobar
gledanje DiVX-a - verovatno je najbolji Media Player Classic
gledanje DVD-a
rezanje diskova svih vrsta
virtual drive
slusanje muzike

Unapred zahvalan na sugestijama
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
INXS re 09.06.2011. 18:40 #333096

broj poruka: 482
Za divx bih ti preporucio KM player,deamon tools lite za virtual drive (mislim da je besplatan),muzika winamp ili aimp,cdburnerxp za rezanje ako neces da se zezas oko nera,a za dvd mi jedino pada napamet power dvd. Nadam se da sam pomogao bar malo. Pozdrav!!!
Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62

tata02 ... 09.06.2011. 18:41 #333097

broj poruka: 845
1. IrfanView
2. KMPlayer
3. KMPlayer
4. Ashampoo Burning Studio Free
5. DAEMON Tools Lite
6. Winamp

Pozdrav!

raic Imaš u ovoj temi dosta korisinh predloga 09.06.2011. 18:57 #333098

broj poruka: 9006
Tražio je Mixx ranije, ako je za firmu mora valjda da bude besplatan i za komercijanu upotrebu, ne samo personal

http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=32569&forid=25&katid=6

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Pisko Oh 09.06.2011. 20:14 #333123

broj poruka: 6645
XnView za sličke i manipulacije sličkama,
CD Burner XP
GOM Player ili Media Player Classic
AIMP za muziku

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

imarkovic Re: Par programa... 09.06.2011. 20:37 #333127

broj poruka: 18997
- pregled slika - XnView
- gledanje divx - Media player classic + Gom
- DVD - media player classic
- rezanje diskova - XP burner, ASH free
- virtual drive - daemon-tools free
- Winamp ili Foobar

:: Naime, treba mi par programa koje treba da instaliram caletu na sluzbeni komp sa XP-om, a da su besplatni, posto ne sme imati krekovane programe na njemu... Trebaju mi programi za
::
:: pregled slika - pretpostavljam da je Irfan view doba
:: gledanje DiVX-a - verovatno je najbolji Media Player Classi
:: gledanje DVD-
:: rezanje diskova svih vrst
:: virtual driv
:: slusanje muzik
:: Unapred zahvalan na sugestijama
vladarko Vezano za korišćenje programa po firmama. 09.06.2011. 21:39 #333152

broj poruka: 4228
Naime, Microsoft je jedno vreme počeo da ističe da je njego Security Essentials besplatan.
I jeste, još uvek, ali firme koje imaju do 10 računara. Ne kažem da je program loš, lično koristim KIS, ali u poslednje vreme instaliram i ovaj, međutim ovo sa 10max me strašno nervira.

Pozdrav!

Vlada

imarkovic Re: Vezano za korišćenje programa po firmama. 09.06.2011. 21:41 #333155

broj poruka: 18997
taj MSE je sasvim ok ali zameram im sto ne postoji x64 verzija!

:: Naime, Microsoft je jedno vreme počeo da ističe da je njego Security Essentials besplatan
:: I jeste, još uvek, ali firme koje imaju do 10 računara. Ne kažem da je program loš, lično koristim KIS, ali u poslednje vreme instaliram i ovaj, međutim ovo sa 10max me strašno nervira
:: Pozdrav
:: Vlad
raic Re: Vezano za korišćenje programa po firmama. 09.06.2011. 21:42 #333157

broj poruka: 9006
Tačno, sad kad krenem da osnivam veliku firmu s par stotina računara baš ću da zovem cicije da im grebem gnjilu bajku hoštaplersku.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: Naime, Microsoft je jedno vreme počeo da ističe da je njego Security Essentials besplatan
:: I jeste, još uvek, ali firme koje imaju do 10 računara. Ne kažem da je program loš, lično koristim KIS, ali u poslednje vreme instaliram i ovaj, međutim ovo sa 10max me strašno nervira
vladarko Re: Re: Vezano za korišćenje programa po firmama. 09.06.2011. 22:03 #333166

broj poruka: 4228
Ma, oni su kao i svi ostali monopolisti: `aj, baš, ako mora. Ali mi je bezvezno da ga reklamiraju kao besplatan proizvod, ali se ne sme imati instaliran na više od 10 računara u firmi.

Ma, šta se ja žalim, to ovi naši telefonanisti stalno rade sa mobilnim telefonima i može im se.
Super, telefon kupiš za manje pare nego u prodavnici, potpišeš dvogodišnji ugovor, ali pošto je 3G telefon mora i 3G pretplata. Kada nekako pristaneš na mesečno izbijanje ovih 118 dinara daju ti da potpišeš Zahtev kojim ti tražiš da plaćaš 3G pretplatu (koristiš 3G uslugu). Sve to lepo i piše, na nekoj stranici ako je otvoriš na određeni način i obraćaš pažnju na zvezdice i mnogo sitna slova.

Pozdrav!

Vlada

:: Tačno, sad kad krenem da osnivam veliku firmu s par stotina računara baš ću da zovem cicije da im grebem gnjilu bajku hoštaplersku
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Naime, Microsoft je jedno vreme počeo da ističe da je njego Security Essentials besplatan
:: :: I jeste, još uvek, ali firme koje imaju do 10 računara. Ne kažem da je program loš, lično koristim KIS, ali u poslednje vreme instaliram i ovaj, međutim ovo sa 10max me strašno nervira
:: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs