hahahah nasao si oko FB da se zanimas za hakovanje sajt postoji godinama, i predpostavljam da je do sad svaki qrac na ovom svetu koji sebe smatra za hakera pokusao da srusi FB (pa nije uspeo)
zakljucak: kako ti rece @markopvict mani se corava posla da ne popasesh neku zivuljku nece te posle spasiti ni low level format
:: hahaha :: nasao si oko FB da se zanimas za hakovanj :: sajt postoji godinama, i predpostavljam da je do sad svaki qrac na ovom svetu koji sebe smatra za hakera pokusao da srusi FB (pa nije uspeo :: :: zakljucak: kako ti rece @markopvict mani se corava posla da ne popasesh neku zivuljku nece te posle spasiti ni low level forma :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: ::
hehe,pa sta drugo,koliko god bio siguran uvek te nesto kopka :):)
:: ili to, ili ima `nestasnu` devojcicu pa hoce da se loguje na njen nalog da `provali` sa kime se ona to dopisuje i tako te stvar :: : :: :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: :: :: A on bi garant da pouzima adrese i brojeve telefona sisatih klinki sa tog fejsa :: :: ne pada mi na pamet drugi razlog : ::
ja sam malo matoriji od tebe (ocigledno) pa mogu da ti kazem samo jedno jedini nacin da budes siguran u zensko je da je vezesh lancem za betonsku gredu u podrumu i ti jedini da joj donosish hranu i vodu (a cak i tad nisi siguran jer ne znas ste ce se desiti vremenom) svaka ostala kombinacija je 100% nesigurna i uzalud je da se trudis ako hoce da napravi `vola` od tebe ne moze da je spreci niko
:: hehe,pa sta drugo,koliko god bio siguran uvek te nesto kopka :): :: :: :: :: ili to, ili ima `nestasnu` devojcicu pa hoce da se loguje na njen nalog da `provali` sa kime se ona to dopisuje i tako te stvar :: :: : :: :: :: ::
100% ste upravu obojica,devojku sam upoznao bas na FB ,zajedno smo 2 meseca i extra nam je,ali znam ja sta radim na fejsu sigurno ni ona ne prica samo samnom kad je na fb,nisam ljubomoran zaista, vise hocu da je proverim da vidim kakva je,jebote dodjoh po password a isprica zivotnu pricu hehehe
ako mozes da pristupis njenom kompu barem na 1 minut a da to ona nezna tu ti vec mogu pomoci,ali opet pusti zenske price sve se svodi na istu pricu....
:: :: :: :: 100% ste upravu obojica,devojku sam upoznao bas na FB ,zajedno smo 2 meseca i extra nam je,ali znam ja sta radim na fejsu sigurno ni ona ne prica samo samnom kad je na fb,nisam ljubomoran zaista, vise hocu da je proverim da vidim kakva je,jebote dodjoh po password a isprica zivotnu pricu hehehe
Ne pratim ali sada se bas razmisljam jel nikada nije pao FB, ni na jedan dan. Verovatno su stvarno pokusali mnogi. Izgleda da je taj lik maher sto je napravio to.
:: :: :: :: 100% ste upravu obojica,devojku sam upoznao bas na FB ,zajedno smo 2 meseca i extra nam je,ali znam ja sta radim na fejsu sigurno ni ona ne prica samo samnom kad je na fb,nisam ljubomoran zaista, vise hocu da je proverim da vidim kakva je,jebote dodjoh po password a isprica zivotnu pricu hehehe
Da se nis ti nenade pre nekih 6 meseci il jače isto raspitivao za hakovanje fejsa? Nešto me sve golica da sam već čitao ovako nešto ~ mnogo volim svoju malu međutim sumnjam da me vara pa bi da joj hakujem profil... Ili je beše bilo ~ prevarila me je i jako sam povređen i uvređen pa bi da joj hakujem profil da se osvetim...
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Da se nis ti nenade pre nekih 6 meseci il jače isto raspitivao za hakovanje fejsa :: Nešto me sve golica da sam već čitao ovako nešto ~ mnogo volim svoju malu međutim sumnjam da me vara pa bi da joj hakujem profil.. :: Ili je beše bilo ~ prevarila me je i jako sam povređen i uvređen pa bi da joj hakujem profil da se osvetim.. :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: ::
:: hehe nisam,82 go :: :: :: Da se nis ti nenade pre nekih 6 meseci il jače isto raspitivao za hakovanje fejsa :: :: Nešto me sve golica da sam već čitao ovako nešto ~ mnogo volim svoju malu međutim sumnjam da me vara pa bi da joj hakujem profil.. :: :: Ili je beše bilo ~ prevarila me je i jako sam povređen i uvređen pa bi da joj hakujem profil da se osvetim.. :: :: :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: ::
Ej ti ju,ju-iz fundamenta obrati paznju na ponasanje! I ja sam `82. i matora konjina pa visim na fejsu!Takav mi posao! :)
http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
:: Iju ju ju matora konjina a visi na fejsu, cccc :: :: ja sam takodje 82 :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: hehe nisam,82 go :: :: :: :: :: Da se nis ti nenade pre nekih 6 meseci il jače isto raspitivao za hakovanje fejsa :: :: :: Nešto me sve golica da sam već čitao ovako nešto ~ mnogo volim svoju malu međutim sumnjam da me vara pa bi da joj hakujem profil.. :: :: :: Ili je beše bilo ~ prevarila me je i jako sam povređen i uvređen pa bi da joj hakujem profil da se osvetim.. :: :: :: :: :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.