Ono pravljenje jadnog sajta ministarstvu za 25000e je prevazidjeno.Sada imamo novog sampiona koji uzme jos vise para a ne uradi bukvalno nista! 29 000 evra za jedno veliko - NISTA!Sjajno!
a takve bi trebalo u zatvor, odmah nikad mi nije bilo jasno, koliki su im to stomaci kad su toliko alavi ? (a mozda imaju veliku familiju, zene,deca,svalerke, .....)
Dobro je sto su te pare uplacene preduzecu koje se bavi obezbedjenjem a ne izdradom sajtova ili kompjuterskim programima... Srbijo najlepsa bajko, Srbijo oce i majko...
Tako ti je to kada je stranka na vlasti odgovorna za kriminal tj nerad, a onda sud u ovoj drzavi koji kontrolise ta ista vladajuca stranka treba da sudim svojim kolegama po stranci...
neobrazovan covek(da ne kazem el Chupacabra) na mestu ministra zaduzenog za informacione tehnologije(jedini ministar bez fakulteta), nije ni cudo da se ovakve stvari desavaju.Predrag Markovic verovatno ni ne zna sta je to internet portal.A Dulic video da se niko ne obazire na prethodni sajt od 25000e pa samo roka...mislim da su `stubovi kulture` nase drzave Srbije odavno sruseni.Samo Markovicevi cvrsto stoje, armirani nasim parama iz budzeta.
A najsmesnije su cifre koje oni `trose na te projekte`
Ja radim u IT firmi koja pravi software- za bolnice , banke itd(ne za nas naravno) Abacus iz Engleske je poslodavac mi mu dodjemo kao neki ogranak i znam koliko nas placaju za ogromne projekte na kojima radi 12 ljudi 8x sati , godinu dana...
Da je to samo usamljen slucaj, bilo bi jako dobro. Medjutim, puno je majstora starog zanata koji su u vladi, a tamo ce ostati i nakon izbora. Previse je ovaca, koje traze pastira, ali njega nema. Samo puno vukova u ovcijem runu. O onome sto se desavalo prosle i predprosle godine u gradskoj kuci u Novom Sadu, ni jedna televizija nije htjela da objavi, a ni nvinski list. Samo su iz Pravde otkupili clanke koje sam pisao, platili mi 600e, a sta je bilo sa clancima, nemam pojma. Pisao sam o preko 300 sajtova, koje je platila nasa vlada, a nema ih na netu. operator
:: Aaaaaa, pa sada sam skapirao!Portal je u stvari radjen uz pomoc Stealth tehnologije i on je u stvari nevidljiv!E,onda vredi te pare :: :: http://tiny.cc/rm4r :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: 3 macke,dve i :: :: :: sta se zalite, vidite da je sajt toliko siguran da mu niko ne moze uci u trag, to je bio jedini zahtev za izradu na `tenderu`
http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
:: NajNovija tehnologija.. :: :: Nema java skripta , kodiranja , solution-a , core-a , mailMerge-a.. :: :: Nema nicega ali tu je : :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Aaaaaa, pa sada sam skapirao!Portal je u stvari radjen uz pomoc Stealth tehnologije i on je u stvari nevidljiv!E,onda vredi te pare :: :: :: :: http://tiny.cc/rm4r :: :: :: :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LE :: :: 3 macke,dve i :: :: :: :: :: sta se zalite, vidite da je sajt toliko siguran da mu niko ne moze uci u trag, to je bio jedini zahtev za izradu na `tenderu`
Posalji Wladi adresu preduzeca na mail i sutra izlaze u novinama, provereno. - Bomba na gajbu! :)
http://tiny.cc/rm4rb AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :)
:: potpuni naziv PREDUZEĆE ZA USLUGE I TRGOVINU SOKO GROUP D.O.O. :: adresa Bulevar Mihajla Pupina 10d/IV, I sprat, lokal 102 :: mesto 11070 Novi Beograd :: :: Soko nema svoj portal :: Na kom tenderu su oni dobili ovaj posao :: Tendera izgleda nije ni bilo, kao što nema ni sajta :: :: Sve u Lisičji potok i dagadaga.. Po kratkom postupku :: :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Neko je sad verovatno svojoj švalerki kupio bundu u inostranstvu i još kojekakve gluposti za ove pare.
To ti je isto svuda. Evo ti primera kod mene dole na onom Ekonomskom (socijalnom) fakultetu. Zgrada je u stanju raspada, vlaga je uništila zidove u amfiteatrima, polomljene stolice i još kojekakve banalne gluposti stoje nerešene, ali zato naši dobri profesori dolaze sa sportskim modelom volkswagen-a na posao. Pa samo jedna guma za taj auto košta kao jedna moja rata za školarinu, a rupa na štoku od prozora se zapušava novinama. Pa dobro bre gde je tu pamet.
Ovako će biti sve dok se ne dignemo protiv ovih kretena i spalimo ih sve kolektivno na trgu republike bez opraštanja, i da na mesta ministara i rukovodilaca dođu mladi ljudi, koji za razliku od ovih imaju fakultet, znanje, volju i želju da vrate ovu državu u normalu.
A sve dok se ne složimo možemo samo ovako pojedinačno da režimo i nikom ništa, oni će i dalje za sajtove da izdvajaju novac za koji može da se kupi nov auto ili čak nov stan.
Uopšte nismo upoznati šta su bili zahtevi naručioca (u ovom slučaju, Čupakabras i Gormiti iz ministarstva) - ako su toliko platili da sajt ne može da se hakuje i obori - dobili su za sve pare. Šiptarski hakeri izgiboše, ali ništa da urade.... E, treba nas j, i sami da skinemo gaće...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.