Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
PROXY SERVER
STRANA 1 OD 1
drmitra PROXY SERVER 12.05.2011. 23:29 T35894

status: user
broj poruka: 141

Imam jedan problem,pa ako neko zna kako da ga resim.... Naime, vec dugo nijedan antivirus nece da mi se updatuje (probao sam vise verzija nod32 i avast). Pise nesto kao da ne moze da nadje server. Drugo, skoro sam skinuo neku noviju verziju mozile, kad uopste nisam mogao da idem na net, konekcija se skroz izgubila. I takodje je pisalo da je greska u proxy serveru. Kada sam vratio na prvobitnu mozilu pocelo je da radi ponovo. Zna li neko kako da resim ovaj problem?????
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
IceCream re 13.05.2011. 07:34 #323786

broj poruka: 791
po ovome sto si ti napisao ti na net ides preko proxija i morao bi u sve navedene programe da ukucas proxi inace nece raditi
to oko proxija je stvar provajdera kako je on konfigurisao svoju mrezu i tu nemozes nista mada to ume da stvara odredjene probleme a cemu sluzi i da li je potreban to bi morao neko drugi da objasni
elem pogledaj u mozilu onu staru pod options/advanced/network/setting da li je ukucan proxi manuelno ako jeste isti taj (proxy)ukucaj u novu mozilu kao i u nod i trebalo bi da radi

inace kontaktiraj svog ISP-a on bi morao da ti pomogne
drmitra Re 13.05.2011. 22:16 #324060

E hvala na savetu. Pokusacu tako!!!
drmitra Re 13.05.2011. 22:18 #324062

Nije manuelno, vec mi je cekiran no proxy. Znaci da zovem provajdera. Hvala u svakom slucaju jos jednom.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs