Ma ko ih j**e ja sam im plaćao a oni počeli da skidaju rapidshare poene kako oni hoće a i sve lakše nalazim na drugim servisima, rapidshare je pukao odavno, a čini mi se i Hotfiles isto samo što se oni još nekako i isplate jedino što je sve manje linkova na njima. U zadnje vreme nekako mi i torrenti rade dobro a džabe su.
:: a mi ostali free, cemo i dalje da se patimo sa pauzom od sat vremena : :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: a mi ostali free, cemo i dalje da se patimo sa pauzom od sat vremena : :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Ja ne znam od cega zavisi pauza izmedju, meni je nekad 5 min, ali uglavnom je pola sata, ali ne smeta, vise smeta to sto ne moze da se nastavi skidanje ako pukne. Megaupload je zakon!
Ishmerish sve zavisi od rutera (naravno vazi samo za adsl sa dinamickom adresom) ja sam nekad na telekomu imao adsl sa huawei mt882 i JD je obarao vezu bez problema medjutim, prelaskom na beotel dobio sam neki zyxel i taj nije mogao da obara vezu (citaj nije moglo da se podesi) sad recimo, ortak ima huawei 520s (4mb+IP) i nema sanse da se namesti reconect ja sam na kablovskoj tako da nisam ni pokusavao jer je nemoguce eto, ukratko
za 520c ne znam znam da smo se ortak i ja mlatili 2 dana i nije nam uspelo on ima 520s (cak smo ubacili i novi firmware) ali dzabe, vec je bila zadnja verzija software-a u njemu a mozda pak, nismo znali da namestimo :) ko zna poenta je da taj reconect zavisi iskljucivo od rutera i nicega vise
:: Ako ti toliko treba da iskljucis i ponovo ukljucis modem :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: a mi ostali free, cemo i dalje da se patimo sa pauzom od sat vremena : :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: ::
Period vezivanja IP adrese kod kablovskih provajdera je mnogo duži nego kod ADSL-a i traje od dan-dva do nekoliko nedelja u zavisnosti od konfiguracije DHCP servera. Znači ta fora pali samo kod adsl-a...
Hating on others won`t make you jump higher run faster or increase your income.
:: Nisi zapamtio iz ostalih tema .) :: :: Ako uspes da resetujes konekciju na kablovskoj(kod mene) ja ti kupim gajbu pivo : :: Probao hiljade nachina i ne moze i gotovo!! : :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nisi zapamtio iz ostalih tema .) :: :: Ako uspes da resetujes konekciju na kablovskoj(kod mene) ja ti kupim gajbu pivo : :: Probao hiljade nachina i ne moze i gotovo!! :(
mozda sam ja pglu :) ali ne razumem te, kako da dodelim drugu IP adresu kad nece!? uopste na kablovskoj ne mogu da uzmem drugu IP adresu dok ne ugasim konekciju na nekoliko sati.... a za te skripte sto smanjuju vreme cekanja nisam naishao, probao sa onim proxy serverima i opet nece privremeno da se preusmeri.... :/
:: Pa turi drugi IP dok ti ovom ne istekne waiting time :: :: Elem :: Tvoj IP prvi rar :: Drugi IP drugi rar :: tvoj IP treci rar and so o :: :: A onda imas i java skripte da saseku to vreme cekanja :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Nisi zapamtio iz ostalih tema .) :: :: :: :: Ako uspes da resetujes konekciju na kablovskoj(kod mene) ja ti kupim gajbu pivo : :: :: Probao hiljade nachina i ne moze i gotovo!! :( ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.