Ljudi znaci ovo je pocelo zestoko da smara!Skoro svaki klip koji pustim pa makar i u smesnoj rezoluciji on ili buferuje sporo ili krene pa zabode i ako je izbaferovao vecinu! Sta me ovde zeza?Da nije do provajdera?Telekonj?
SBB 6/0.38 nema problema, možda je 5% razlike u brzini učitavanja između 2 popodne(kada je gužva) i 2 ujutru, a i to se primeti samo dok menja kvalitet prikaza. Nijednom nijedan snimak nije zastao ni na milisekund.
Za 1 minut učita 1:15s 1080p, proverio pre 5 sekundi.
:: SBB 6/0.38 nema problema, možda je 5% razlike u brzini učitavanja između 2 popodne(kada je gužva) i 2 ujutru, a i to se primeti samo dok menja kvalitet prikaza. Nijednom nijedan snimak nije zastao ni na milisekund :: :: Za 1 minut učita 1:15s 1080p, proverio pre 5 sekundi.
:: Ljudi znaci ovo je pocelo zestoko da smara!Skoro svaki klip koji pustim pa makar i u smesnoj rezoluciji on ili buferuje sporo ili krene pa zabode i ako je izbaferovao vecinu :: Sta me ovde zeza?Da nije do provajdera?Telekonj :: :: Štangliranje :: ::
Ceo dan mi se vuku klipovi kao ljiga, a 480p treba da radi ko nista, a ja cak i 240 ne mogu pustim bez povremenog baferovanja, a jedino dobro je to sto mi ubrzali net danas ili sinoc sad sam na 2/256 msm :) i srecan sam :D
::I ja imam sbb radi ok al iz cista mira zabode ne reaguje youtube u opste dok ne ugasim/upalim firefox.
Najverovatnije si natrpao neke dodatke ili ti je upao neki virus, probaj Chrome, Operu i skeniraj sa MBAM, Microsoft Security Essentials. S` vremena na vreme očisti CCleanerom smeće.
Meni radi normalno na Orionu Direct@Home. Deluje mi da vas jebe sve Telekom jer svi idu preko njh. Što samo poklanjate pare tim skotovima nije mi jasno? __________________ Scourge of PCBerza
Ides i ti na youtube preko Telekonjine, nemoj da se brines... Ti pilicari Orion kupuju od Telekoma internet. Zanimljivo je da bolje radi 720p nego 240 /// Zavisi i koji se klip gleda... Gde se kesira...
:: Meni radi normalno na Orionu Direct@Home. Deluje mi da vas jebe sve Telekom jer svi idu preko njh. Što samo poklanjate pare tim skotovima nije mi jasno :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: Meni radi normalno na Orionu Direct@Home. Deluje mi da vas jebe sve Telekom jer svi idu preko njh. Što samo poklanjate pare tim skotovima nije mi jasno :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Mene ovo zaebavalo na kablovskoj, zavisi nekad rade odlicno klipovi sa youtuba, ali danas se pokocio skroz, ostali sajtovi sa video sadrzajem, i dobrim kvalitetom, rade odlicno.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.