Narucio bih neke sennheiser bubice ali nijedan evropski amazon ne isporucuje elektroniku u Srbiju. Ima li neko ideju odakle bih mogao da narucim a da je provereno. Ebay ne dolazi u obzir jer moze da mi zapadne kopija kojih ima dosta KOji uopste postoje lanci u evropi koji prodaju tehniku? Znam za saturn i euronics radnje samo
4audio su zelenasi za medalju.Minimum se duplo ugradjuju.Jos su i generalni zastupnici za Senn.Ne znam odakle im stizu sluske kad toliko kostaju kod njih.
___________________________________ ERIN GO BRAGH
:: Da li sik ontaktirao 4audi :: http://www.4audio.r :: :: oni su zastupnici za sennheiser za Srbiju da li ih imaju i ako ih nemaju da li moze da se naruc :: :: pozzzzz :: :: :: Devize devize bonda elem :: ::
Ispasce te mnogo skuplje. Moras da platis dostavu, moras da platis carinu, usput moze da se desi da ti se te sluske ne daj Boze polome, zna se kako kurirske sluzbe rukuju sa paketima :) ili dodju ti ovde sluske i ne rade kako treba, kome da reklamiras :) ?
Mitros music je pre bio najjeftiniji, ali koliko vidim u searchu na sajtu ne mogu da nadjem nijedan Senn model, kontaktiraj ih mozda mogu da nabave. A sto se tice toga koliko su jeftiniji, pa razlika je pre bila 2000 din.+.
Btw. sad vidim da je Kelt sve to objasnio u vezi 4audio :).
pa ih onda tovari za garanciju do maksimuma. Malo prelistaj teme. Slusalice riknjavaju samo tako od izvlacenja bananice iz plasitek ili gume kako god...
Generalno meni ni jedne slusalice nisu izdrzale duze od cetiri meseca tako da treba da imas to u vidu...promenio sam Philips, Panasonic, Sony, Maxwell, Logitech, Sennheiser i mogfu samo da kazem koliko para toliko muzike....
4audio ima malo modela sennheisera u odnosu na inostranstvo. A recimo bubice cx300 u 4audio kostaju 55 eura a na amazonu 20 funti. Pa i sa carinom i dostavom bi bilo 30-35. Medjutim ne isporucuju u Sirbistan pa trazim neki drugi sajt. Inace 4audio ima bedan izbor a cene su lopovske. SKullcandy mi se ne svidja dizajn nijednih. NIsam klinac.
@ Kelt Hvala za sajt Imaju dobar izbor
@cicija Kakav crni player covece pa oni jadnici nemaju ni 10 modela slusalica
Ako imas nekog u EU,nek ti kupi i posalje,izaci ce te max 30 evra sa postarinom.Vec sam pisao u jednoj temi:AKG k324p kosta u PL 22 evra+7 evra postarina.Meni su te sluske bolji izbor od CX300,zvuk je manje-vise isti,zavisi sta ko voli ali je kabl uradjen mnogo kvalitetnije.Ja inace koristim Creative EP-830(pored CX300 i AKG koje sam imao u posedu),najvise mi se svidja njihov zvuk.Ali to je vec subjektivno:).
___________________________________ ERIN GO BRAGH
:: 4audio ima malo modela sennheisera u odnosu na inostranstvo. A recimo bubice cx300 u 4audio kostaju 55 eura a na amazonu 20 funti. Pa i sa carinom i dostavom bi bilo 30-35. :: Medjutim ne isporucuju u Sirbistan pa trazim neki drugi sajt :: Inace 4audio ima bedan izbor a cene su lopovske :: SKullcandy mi se ne svidja dizajn nijednih. NIsam klinac :: :: @ Kel :: Hvala za saj :: Imaju dobar izbo :: :: @cicij :: Kakav crni player covece pa oni jadnici nemaju ni 10 modela slusalic :: :: Bedno smo mi trzist :: ::
Kažu da se čeka oko 15 dana, nisam još ništa pazario ali planiram da nešto poručim u skorije vreme. Najbolje je da ih kontaktiraš pa da dobiješ informacije direktno od njih. Na sajtu u kontaktima imaš njihove telefone i e-mail, ali u svakom slučaju trebalo bi da te izađe dosta jeftinije nego ds kupuješ ovde.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.