Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Stalno izbacivanje sa neta-Pomoc
STRANA 1 OD 1
draganlav Stalno izbacivanje sa neta-Pomoc 09.03.2007. 17:45 T3557

status: user
broj poruka: 22
Vec dobrih par meseci imam problem sa internotom koji se manifestuje tako sto me posle par minuta provedenih na mrezi jednostavno izbaci i pojavi se sledece:GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 SERVISCES HAS ENCOUNTERED A PROBLEM AND NEEDS TO CLOSE.wE ARE SORRY FOR THE INCONVENIENCE.Zatim kada udem u to polje pise sledece:ERROR SIGNATURE event typeBEX P1svchost.exe P2:5.1.2600.2180 P3:41107ed6 P4:netapi 32 dll P5:5.1.2600.2756 P6:432105e7 P7:0000a510 P8:c0000409 P9:00000000.Takode kada udem i u to polje na kraju napise:THE FOLLOWING FILES WILL BE INCLUDED IN THIS ERROR REPORT:C:/DOCUME~1XPRESP3/LOCALS~1/TEMP/WER518A.DIR00/SUCHOST.EXE.MDMP
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
draganlav GRESKA 09.03.2007. 17:49 #13702

Evo i ovu temu sam morao da pisem iz dva puta.Pokusao sam i sa reinstalacijom ali se opet isto desava a internet mi je preko mrezne kartice 64mb.Molim nekoga ako ima neku ideju sta bih jos mogao da probam da uradim posto ne znam da li je u vezi sa racunarom ili je do interneta.

MaliAbner VIRUSCINA !!! 09.03.2007. 18:55 #13704

broj poruka: 7769
A na netu si taman toliko da ne mozes da uradis update antivirusa.
Proveri gde sve ti se sve nalazi svchost.exe, ako ga ima van `system32` direktorijuma sigurno je virus.
E sad koji je ne znam zato sto ih ima tust i tma koji koriste svchost.exe, ako i kad ustanovis koji je skini na neta samo exe fajl koji odstranjuje taj virus.

Uglavnom su to mali fajlovi i lako se skidaju.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

draganlav net 09.03.2007. 19:51 #13706

Od antivirusa koristim NOD 32 i redovno se update-uje i nema pravila nekada me izbaci posle minut-dva a nekada posle 10-ak minuta.Hvala na odgovoru samo jos kada bih znao kako da vidim da li tog svchos exe. ima van sistema 32.Molim te objasni mi gde to da vidim i kako i ako ga ima da li da ga izbrisem ili sta vec drugo da radim.

Goran8407 Search 09.03.2007. 22:29 #13708

broj poruka: 134
Pa u search kucas svhost.exe i on ti izbaci gde ga sve ima...
VMARC MyDoom 09.03.2007. 23:25 #13711

broj poruka: 9420

Pokupio si jedan od nazloglasnijih i najinteligentnijih virusa ikada napravljenih. Ima ga u vise revizija i uglavnom se salje e-mailom (i to sam sebe sa tvoje masine, a da se to uopste i ne registruje).

Imas specijalizovane alate na netu za njegovo uklanjanje i svi su besplatni.
Najbolje bi ti bilo da preformatiras hard disk ukoliko mozes i da pod dosom ukucas komandu fdisk /mbr, da bi ocistio i boot sektor.

Evo i korsnog linka:

http://forum.grisoft.cz/freeforum/read.php?4,28075,31605
draganlav virus 10.03.2007. 11:44 #13729

Probao sam u search da ga nadem ali nema nista pod tim imenom.Ako je virus zar ne pomaze ni reinstaliranje sistema,posto sam i to probao i nista.Kako da probam da preformatiram disk ili odakle tacno da skinem to sto moze da unisti taj virus.Ima li neka konkretno adresa posto na onom forumu nisam bas uspeo da se snadem.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs