Naime,imam telekom od 1.5mbs i ping je izmedju 52-62,kad testiram,a pre dok je bio 1 mbs bio je manje od 25.
Pravi mi ozbiljan problem kod igranja igara online,jer se digne u nebesa i cod 4 koji sam na kablovskom do 512kbs igrao ko covek sad ne mogu na 1.5mbs,dal postoji neko resenje da ih zovem ili kako vec??
Jesi. Samo si sa žičanih instrumenata prešao na duvačke. Koji si q prelazio sa kabla na žicu (adsl) dragi Bog zna, tako da se njemu obratiš. I ja patim od istog problema i zaključak je da mi nema pomoći. Totalno ih zabole q za ping ako up i down stream idu kako tako (u granicama od 75% pa do plaćenih 100% brzine ADSL paketa...). Ako podršci pomeneš ping, završićeš sa (kineskim) reketom za stoni tenis, koji se još zove i ping-pong.
i meni kad im se `zapusi` protok mi pinguje na kablu ko blesavo, jedno vreme do bg-a kad sam testirao je bilo preko 100ms(obicno je ispod 10), a ovako uglavnom online radi ok, a nekad ceo dan me jebava ping, ste ces goveda ostaju goveda :@
RANIJE sam moram da gasim torent da bi WarRock mogao da igram valjano i da bi ulazio u sobe koje imaju ogranicenje na srednji ping, ako me usere upadao sam i u one sa najstrozijim ogranicenjima. posle instaliranja ovoga, torent nikad ne gasim da bi se igrao, a sobe u koje jedino ulazim su samo ove `najstrozije`.. sad guglam ali ne znam koji je od ovih to sto ja imam.. ako nekome treba neka me cima na ovaj mail da mu posaljem...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.