Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Sta sprecava PC Berzu da dobije normalan forum ?
STRANA 1 OD 4  
psihoyu Sta sprecava PC Berzu da dobije normalan forum ? 25.04.2011. 17:38 T35534

status: user
broj poruka: 1191
Clan sam ovog foruma vec 5,6 godina, ako ne i vise i ne vidim nikakve pomake, sto me uzasno nervira, jer forum je sa nekih aspekata ok, ima ljudi koji znaju, i sto je najbitnije dobijem uvek brzo odgovore. I ovde je opustenija atomsfera, na benchu kad te neki admin uzme na zub, najebo si sta god da radis, pun mi kkk toga, glume neku silu neki tamo, a opet ima OK modova, kao sto je i weasel, koji je ovde.
Sta je problem da se forum uradi u vbulliten 4 ? Da bude kao bench, PCaxe, Xboxrepublika ?
http://www.vbulletin.com/
Evo koliko kosta

Jel to bas toliki problem ? Ja sam spreman i da dam neku donaciju,a verovatno i drugi, ako je to problem.
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC
Asus P7P55D-E Evo
Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mhz
MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mhz
OCZ Vertex 2 60
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Samo mi kazi koji je nick weasel uzeo ovde 25.04.2011. 17:53 #318246

broj poruka: 7285
i imas gajbu od mene...

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu re 25.04.2011. 17:56 #318247

Pa isti kao i na benchu, zasto ?

I ne pisi poruku u polju za naslov poruke, mnogo je nepregledno.

Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC
Asus P7P55D-E Evo
Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mhz
MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mhz
OCZ Vertex 2 60

Ishmerish Ti rece da si dugo ovde 25.04.2011. 17:59 #318250

ako je to slucaj kako onda nisi procitao moju sagu sa tim misem....???

Sta ti nije jasno u vezi pocinjanja recenice u naslovu polja????

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

vuk125 Re: Sta sprecava PC Berzu da dobije normalan forum ? 25.04.2011. 18:00 #318252

broj poruka: 2929
Zar je bitno?

:: Clan sam ovog foruma vec 5,6 godina, ako ne i vise i ne vidim nikakve pomake, sto me uzasno nervira, jer forum je sa nekih aspekata ok, ima ljudi koji znaju, i sto je najbitnije dobijem uvek brzo odgovore. I ovde je opustenija atomsfera, na benchu kad te neki admin uzme na zub, najebo si sta god da radis, pun mi kkk toga, glume neku silu neki tamo, a opet ima OK modova, kao sto je i weasel, koji je ovde
:: Sta je problem da se forum uradi u vbulliten 4 ? Da bude kao bench, PCaxe, Xboxrepublika
:: http://www.vbulletin.com
:: Evo koliko kost
::
:: Jel to bas toliki problem ? Ja sam spreman i da dam neku donaciju,a verovatno i drugi, ako je to problem
:: Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC
:: Asus P7P55D-E Ev
:: Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mh
:: MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mh
:: OCZ Vertex 2 60
dautovic ... 25.04.2011. 18:02 #318254

broj poruka: 2855
vBulletin nije dzabe, nece sam da se kupi, ti ako hoces doniraj ja pvi ne bi ni dinar dao...

raic Sprečava to... 25.04.2011. 18:04 #318255

broj poruka: 9006
što forum nije primarna funkcija pc berze. Benchmark je sajt za novitete na it sceni pa je i logično da ima forum gde o tome može da se diskutuje a pcberza je komercijalni sajt gde je community sekundarna stvar.

Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.

Ishmerish Ako mene pitate bolje da metnu katanac 25.04.2011. 18:09 #318256

nego da ovaj forum izgleda kao bench ili PCAxe.

Lala 4ever!

psihoyu re 25.04.2011. 18:09 #318258

Cekajte odgovara vam rad u ovako ocajnom okruzenju (ne mislim na ljude) ?

Meni je ovo uzas, nepregledno do bola!
Bilo sta drugo bi bilo bolje.
raic Re: re 25.04.2011. 18:18 #318263

broj poruka: 9006
Bemliga, radi posao. Voleo bi i ja da ima koješta al ko ga jebe može i ovako.

Lošem kurcu svaka dlaka smeta.

:: Cekajte odgovara vam rad u ovako ocajnom okruzenju (ne mislim na ljude)
:: Meni je ovo uzas, nepregledno do bola
:: Bilo sta drugo bi bilo bolje
aco Meni je OK 25.04.2011. 18:20 #318264

broj poruka: 2788
Ali uvek postoji ALI. Kada bi dodali bb code da mozemo slike da stavljamo u postu npr ( [img][/img] ) i PM (personal message) mnogo stvari bi olaksalo. Znam da od ovoga nece biti nista.

solaja777 ... 25.04.2011. 18:22 #318267

broj poruka: 3277

Meni odgovara - haoticno stanje foruma, pomaze mi da se skoncentrisem .)
toocool re 25.04.2011. 18:25 #318268

broj poruka: 1092
vBulletin naravno da nije za dz
ali ima i drugih resenja
npr SMF (www.simplemachines.org)
ime free tempate-a na gomilu
e sad, sto rece @raic pcberza nije forum, i zato se izgleda nista i ne menja (sto razumem)
ako promene - super, ako ne `ïdemo dalje za iste pare`

Stripy Re: re 25.04.2011. 18:36 #318271

broj poruka: 4163
A jel te tera neko da ovde provodiš vreme? Ako si nezadovoljan idi na drugi forum. Pošto si iskazao da si na ovom forumu 5-6 godina trebalo bi da si upoznat sa mnogobrojnim temama u kojima su predlagane inovacije na sajtu, raznorazne izmene i dopune i slično. Odgovor je uvek bio isti, a to je da je (kako je rečeno) ovo komercijalni sajt i da je forum stavljen u drugi plan jer ne donosi profit (razumljivo). Drugo, ovaj sajt uređuju dva momka, Miša i Željko, koji pored svakodnevnih svojih i poslovnih obaveza UVEK nađu vremena da izađu u susret svakom članu, pa čak i šalabajzerima. Meni je lično najbitnija atmosfera, a to da sajt ne izgleda lepo i pregledno (tvoje subjektivno mišljenje) ne bih se složio. Da li će moj stripi da se aktivno smeje ili će biti ko sad ova sličica, da imam ispod avatara dugme moja mašina sa kojom ću da se kur*im, broj prijatelja, privatnih poruka, status VIP, TRT, MRT me apsolutno zabole Q*ac

servispc bre

:: Cekajte odgovara vam rad u ovako ocajnom okruzenju (ne mislim na ljude)
:: Meni je ovo uzas, nepregledno do bola
:: Bilo sta drugo bi bilo bolje
toocool Re: Re: re 25.04.2011. 18:40 #318272

true

:: A jel te tera neko da ovde provodiš vreme? Ako si nezadovoljan idi na drugi forum. Pošto si iskazao da si na ovom forumu 5-6 godina trebalo bi da si upoznat sa mnogobrojnim temama u kojima su predlagane inovacije na sajtu, raznorazne izmene i dopune i slično. Odgovor je uvek bio isti, a to je da je (kako je rečeno) ovo komercijalni sajt i da je forum stavljen u drugi plan jer ne donosi profit (razumljivo). Drugo, ovaj sajt uređuju dva momka, Miša i Željko, koji pored svakodnevnih svojih i poslovnih obaveza UVEK nađu vremena da izađu u susret svakom članu, pa čak i šalabajzerima. Meni je lično najbitnija atmosfera, a to da sajt ne izgleda lepo i pregledno (tvoje subjektivno mišljenje) ne bih se složio. Da li će moj stripi da se aktivno smeje ili će biti ko sad ova sličica, da imam ispod avatara dugme moja mašina sa kojom ću da se kur*im, broj prijatelja, privatnih poruka, status VIP, TRT, MRT me apsolutno zabole Q*a

:: servispc bre
Ishmerish Re: Re: re 25.04.2011. 18:40 #318273

Nice!!!

GO Stripy - GO!

Lala 4ever!

:: A jel te tera neko da ovde provodiš vreme? Ako si nezadovoljan idi na drugi forum. Pošto si iskazao da si na ovom forumu 5-6 godina trebalo bi da si upoznat sa mnogobrojnim temama u kojima su predlagane inovacije na sajtu, raznorazne izmene i dopune i slično. Odgovor je uvek bio isti, a to je da je (kako je rečeno) ovo komercijalni sajt i da je forum stavljen u drugi plan jer ne donosi profit (razumljivo). Drugo, ovaj sajt uređuju dva momka, Miša i Željko, koji pored svakodnevnih svojih i poslovnih obaveza UVEK nađu vremena da izađu u susret svakom članu, pa čak i šalabajzerima. Meni je lično najbitnija atmosfera, a to da sajt ne izgleda lepo i pregledno (tvoje subjektivno mišljenje) ne bih se složio. Da li će moj stripi da se aktivno smeje ili će biti ko sad ova sličica, da imam ispod avatara dugme moja mašina sa kojom ću da se kur*im, broj prijatelja, privatnih poruka, status VIP, TRT, MRT me apsolutno zabole Q*a
:: servispc bre
:: :: Cekajte odgovara vam rad u ovako ocajnom okruzenju (ne mislim na ljude)
:: ::
:: :: Meni je ovo uzas, nepregledno do bola
:: :: Bilo sta drugo bi bilo bolje
:: ::
oreshac re: psihoyu 25.04.2011. 19:09 #318274

broj poruka: 485
To je samo tvoj subjektivni osecaj . Moj subjektivni osecaj da mi se povraca od isto uradjenih foruma bencha, pcaxe, rapidserbia... Sve je isto samo se boja razlikuje i da sam daltonista ne bih mogao da znam na kojem sam sajtu ako bi neko slucajno iskljucio address bar :)

Moja ala: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1763839

SkyFire ... 25.04.2011. 19:09 #318275

broj poruka: 18472
@Marley
Ti si bas isfrustriran sto su te sa bench-a banovali pa bi sad da nadjes svoje mesto pod suncem..
Berza nije nikad bili niti ce biti forum tog tipa i nivoau kakvi su bench i sl..
Jeste nepregledna i mnogo toga nervira ali je opet otvorenog karaktera gde ti je malte ne sve dozvoljeno..To fakticki nema nigde.Realno koliko god da je krs po pitanju ozbiljnosti toliko je zanimljiva po pitanju drugih stvari.
E sad zamisli sta se ovde sve pise i koje su to teme pa cak i do samih gusarskih stvari i opet admini imaju razumevanja i to ladno prolazi..
E sad da ima mnogo neozbiljnosti i mudrosera,nekulture to ima pa je iz tog razloga potrebna kontrola i povremena reakcija koje ovde nema ..
Sve u svemu berza dodje kao ventil da se podigne nivo raspolozenja u svako doba jer ces ovde videti i cuti sto nigde ni na jednom forumu neces..

Nadam se da ti je sad jasno zasto nikad nece biti drugacija jer su je svi vec odavno naucili kao takvu kao i to da nije prioritet forum kao i to da su primedbe,predlozi i razne `peticije` bile bezuspesne da bi se doslo do preuredjenja..

Sve u svemu,ovde neces biti banovan sto si nekoga uvredio za igricu :)

Štangliranje

bunjevac re 25.04.2011. 19:09 #318276

broj poruka: 578

Pošto smo mi jako nesavršeni obožavamo ovaj forum jer nema boljeg,a i niko te ne tera da dolaziš na ovaj fuj forum.
SkyFire ... 25.04.2011. 19:12 #318278

broj poruka: 18472
@Marley
Baci mi na mail razlig zasto si banovan tacno na benchmarku i da li ce ti skinuti zabranu i kad?

Štangliranje

codeus ... 25.04.2011. 19:15 #318279

broj poruka: 4054

od Bancha mi se sere samo kad cujem ime .. fenserane ..

izgled sajta je apsolutno nebitan .. jedino ako u kaficu forumises pa da se pokazes na kakvim lepim sajtovima si ..

treba da vidis Japanske forume .. na kojima moze najvise da se nauci !!!! a jos uvek su u BBS fazonu !!!!

gogi1 berza 25.04.2011. 19:24 #318281

broj poruka: 2076

iskren da budem, ovaj forum je po meni najbolji, bas zbog toga sto ne izgleda kao svi ostali, a i ima OK likova.
Modena Tacno je 25.04.2011. 19:57 #318284

broj poruka: 497
da uvek moze bolje ali nijedan it forum nije kao ovaj,kojeg jedino i posecujem.

DFI DK 790FX M2RS
Amd Athlon II x2 265 3.5Ghz & CM Hyper 212
Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz
WD 3200AAKS
LG W2243S-PF
Chieftec gps 400w
Logitech X-230 2.1
Audigy LS sb 0310

toocool Re: ... 25.04.2011. 20:02 #318285

asocirao si me pa da kazem :)
ja na tom Benchu nisam ni registrovan (niti imam namere da to uradim)
koji god sam savet trebao dobio sam ovde (brzo, prosto, jednostavno)
cak mi je, kada sam izgubio kljuc od kucista, pomoc stigla
tako da ...
sve je jasno kao dan :)
a sto rekose mnogi, kome se ne svidja ne mora ni da dolazi

:: od Bancha mi se sere samo kad cujem ime .. fenserane .
:: izgled sajta je apsolutno nebitan .. jedino ako u kaficu forumises pa da se pokazes na kakvim lepim sajtovima si .
:: treba da vidis Japanske forume .. na kojima moze najvise da se nauci !!!! a jos uvek su u BBS fazonu !!!!
dukiduledu ja najiskrenije 25.04.2011. 20:10 #318286

broj poruka: 826
mislim da je ovaj forum i strucniji i bolji a za mene i pregledniji od tih foruma koje si naveo....

tortojed Zasto prekorevas Ishmerish-a? 25.04.2011. 20:27 #318290

broj poruka: 10997
`Naslov` njegove poruke je ujedno i njen pocetak. U cemu ti tu vidis problem? Reklo bi se - dezurno dzangrizalo...

STRANA 1 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs