Clan sam ovog foruma vec 5,6 godina, ako ne i vise i ne vidim nikakve pomake, sto me uzasno nervira, jer forum je sa nekih aspekata ok, ima ljudi koji znaju, i sto je najbitnije dobijem uvek brzo odgovore. I ovde je opustenija atomsfera, na benchu kad te neki admin uzme na zub, najebo si sta god da radis, pun mi kkk toga, glume neku silu neki tamo, a opet ima OK modova, kao sto je i weasel, koji je ovde. Sta je problem da se forum uradi u vbulliten 4 ? Da bude kao bench, PCaxe, Xboxrepublika ? http://www.vbulletin.com/ Evo koliko kosta
Jel to bas toliki problem ? Ja sam spreman i da dam neku donaciju,a verovatno i drugi, ako je to problem. Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC Asus P7P55D-E Evo Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mhz MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mhz OCZ Vertex 2 60
Re: Sta sprecava PC Berzu da dobije normalan forum ?
25.04.2011. 18:00
status: user broj poruka: 2929
Zar je bitno?
:: Clan sam ovog foruma vec 5,6 godina, ako ne i vise i ne vidim nikakve pomake, sto me uzasno nervira, jer forum je sa nekih aspekata ok, ima ljudi koji znaju, i sto je najbitnije dobijem uvek brzo odgovore. I ovde je opustenija atomsfera, na benchu kad te neki admin uzme na zub, najebo si sta god da radis, pun mi kkk toga, glume neku silu neki tamo, a opet ima OK modova, kao sto je i weasel, koji je ovde :: Sta je problem da se forum uradi u vbulliten 4 ? Da bude kao bench, PCaxe, Xboxrepublika :: http://www.vbulletin.com :: Evo koliko kost :: :: Jel to bas toliki problem ? Ja sam spreman i da dam neku donaciju,a verovatno i drugi, ako je to problem :: Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC :: Asus P7P55D-E Ev :: Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mh :: MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mh :: OCZ Vertex 2 60
što forum nije primarna funkcija pc berze. Benchmark je sajt za novitete na it sceni pa je i logično da ima forum gde o tome može da se diskutuje a pcberza je komercijalni sajt gde je community sekundarna stvar.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
Bemliga, radi posao. Voleo bi i ja da ima koješta al ko ga jebe može i ovako.
Lošem kurcu svaka dlaka smeta.
:: Cekajte odgovara vam rad u ovako ocajnom okruzenju (ne mislim na ljude) :: :: Meni je ovo uzas, nepregledno do bola :: Bilo sta drugo bi bilo bolje ::
Ali uvek postoji ALI. Kada bi dodali bb code da mozemo slike da stavljamo u postu npr ( [img][/img] ) i PM (personal message) mnogo stvari bi olaksalo. Znam da od ovoga nece biti nista.
vBulletin naravno da nije za dz ali ima i drugih resenja npr SMF (www.simplemachines.org) ime free tempate-a na gomilu e sad, sto rece @raic pcberza nije forum, i zato se izgleda nista i ne menja (sto razumem) ako promene - super, ako ne `ïdemo dalje za iste pare`
A jel te tera neko da ovde provodiš vreme? Ako si nezadovoljan idi na drugi forum. Pošto si iskazao da si na ovom forumu 5-6 godina trebalo bi da si upoznat sa mnogobrojnim temama u kojima su predlagane inovacije na sajtu, raznorazne izmene i dopune i slično. Odgovor je uvek bio isti, a to je da je (kako je rečeno) ovo komercijalni sajt i da je forum stavljen u drugi plan jer ne donosi profit (razumljivo). Drugo, ovaj sajt uređuju dva momka, Miša i Željko, koji pored svakodnevnih svojih i poslovnih obaveza UVEK nađu vremena da izađu u susret svakom članu, pa čak i šalabajzerima. Meni je lično najbitnija atmosfera, a to da sajt ne izgleda lepo i pregledno (tvoje subjektivno mišljenje) ne bih se složio. Da li će moj stripi da se aktivno smeje ili će biti ko sad ova sličica, da imam ispod avatara dugme moja mašina sa kojom ću da se kur*im, broj prijatelja, privatnih poruka, status VIP, TRT, MRT me apsolutno zabole Q*ac
servispc bre
:: Cekajte odgovara vam rad u ovako ocajnom okruzenju (ne mislim na ljude) :: :: Meni je ovo uzas, nepregledno do bola :: Bilo sta drugo bi bilo bolje ::
:: A jel te tera neko da ovde provodiš vreme? Ako si nezadovoljan idi na drugi forum. Pošto si iskazao da si na ovom forumu 5-6 godina trebalo bi da si upoznat sa mnogobrojnim temama u kojima su predlagane inovacije na sajtu, raznorazne izmene i dopune i slično. Odgovor je uvek bio isti, a to je da je (kako je rečeno) ovo komercijalni sajt i da je forum stavljen u drugi plan jer ne donosi profit (razumljivo). Drugo, ovaj sajt uređuju dva momka, Miša i Željko, koji pored svakodnevnih svojih i poslovnih obaveza UVEK nađu vremena da izađu u susret svakom članu, pa čak i šalabajzerima. Meni je lično najbitnija atmosfera, a to da sajt ne izgleda lepo i pregledno (tvoje subjektivno mišljenje) ne bih se složio. Da li će moj stripi da se aktivno smeje ili će biti ko sad ova sličica, da imam ispod avatara dugme moja mašina sa kojom ću da se kur*im, broj prijatelja, privatnih poruka, status VIP, TRT, MRT me apsolutno zabole Q*a
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: A jel te tera neko da ovde provodiš vreme? Ako si nezadovoljan idi na drugi forum. Pošto si iskazao da si na ovom forumu 5-6 godina trebalo bi da si upoznat sa mnogobrojnim temama u kojima su predlagane inovacije na sajtu, raznorazne izmene i dopune i slično. Odgovor je uvek bio isti, a to je da je (kako je rečeno) ovo komercijalni sajt i da je forum stavljen u drugi plan jer ne donosi profit (razumljivo). Drugo, ovaj sajt uređuju dva momka, Miša i Željko, koji pored svakodnevnih svojih i poslovnih obaveza UVEK nađu vremena da izađu u susret svakom članu, pa čak i šalabajzerima. Meni je lično najbitnija atmosfera, a to da sajt ne izgleda lepo i pregledno (tvoje subjektivno mišljenje) ne bih se složio. Da li će moj stripi da se aktivno smeje ili će biti ko sad ova sličica, da imam ispod avatara dugme moja mašina sa kojom ću da se kur*im, broj prijatelja, privatnih poruka, status VIP, TRT, MRT me apsolutno zabole Q*a :: :: servispc bre :: :: :: Cekajte odgovara vam rad u ovako ocajnom okruzenju (ne mislim na ljude) :: :: :: :: Meni je ovo uzas, nepregledno do bola :: :: Bilo sta drugo bi bilo bolje :: ::
To je samo tvoj subjektivni osecaj . Moj subjektivni osecaj da mi se povraca od isto uradjenih foruma bencha, pcaxe, rapidserbia... Sve je isto samo se boja razlikuje i da sam daltonista ne bih mogao da znam na kojem sam sajtu ako bi neko slucajno iskljucio address bar :)
@Marley Ti si bas isfrustriran sto su te sa bench-a banovali pa bi sad da nadjes svoje mesto pod suncem.. Berza nije nikad bili niti ce biti forum tog tipa i nivoau kakvi su bench i sl.. Jeste nepregledna i mnogo toga nervira ali je opet otvorenog karaktera gde ti je malte ne sve dozvoljeno..To fakticki nema nigde.Realno koliko god da je krs po pitanju ozbiljnosti toliko je zanimljiva po pitanju drugih stvari. E sad zamisli sta se ovde sve pise i koje su to teme pa cak i do samih gusarskih stvari i opet admini imaju razumevanja i to ladno prolazi.. E sad da ima mnogo neozbiljnosti i mudrosera,nekulture to ima pa je iz tog razloga potrebna kontrola i povremena reakcija koje ovde nema .. Sve u svemu berza dodje kao ventil da se podigne nivo raspolozenja u svako doba jer ces ovde videti i cuti sto nigde ni na jednom forumu neces..
Nadam se da ti je sad jasno zasto nikad nece biti drugacija jer su je svi vec odavno naucili kao takvu kao i to da nije prioritet forum kao i to da su primedbe,predlozi i razne `peticije` bile bezuspesne da bi se doslo do preuredjenja..
Sve u svemu,ovde neces biti banovan sto si nekoga uvredio za igricu :)
asocirao si me pa da kazem :) ja na tom Benchu nisam ni registrovan (niti imam namere da to uradim) koji god sam savet trebao dobio sam ovde (brzo, prosto, jednostavno) cak mi je, kada sam izgubio kljuc od kucista, pomoc stigla tako da ... sve je jasno kao dan :) a sto rekose mnogi, kome se ne svidja ne mora ni da dolazi
:: od Bancha mi se sere samo kad cujem ime .. fenserane . :: izgled sajta je apsolutno nebitan .. jedino ako u kaficu forumises pa da se pokazes na kakvim lepim sajtovima si . :: treba da vidis Japanske forume .. na kojima moze najvise da se nauci !!!! a jos uvek su u BBS fazonu !!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.