LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte 6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Ko od bench moderatora bese ucestvuje na ovom forumu :: Moram nesto da ga pitam, jer sam tamo popio ban bez ikakvog razloga :: :: :: Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC :: Asus P7P55D-E Ev :: Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mh :: MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mh :: OCZ Vertex 2 60
Kako uopste ovde da ga nadjem ? Da mu pustim mail, objasnim o cemu se radi. Jbt imam tamo 6000 postova! Treba sad ko idiot da pravim novi nalog, jer je neki mod ustao taj dan na levu nogu.
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC Asus P7P55D-E Evo Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mhz MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mhz OCZ Vertex 2 60
Čisto sumnjam da si popio ban bez ikakvog razloga, al ajde. Možda ti se dželat nije dobro obrazložio. Da sam na tvom mestu jednostavno bih napravio nov nalog i u potpisu bi stavio moj stari nik kako bi drugi znali ko je u pitanju. Ja na primer imam nalog na benču preko 3 godine i za to vreme nisam napravio više od 50 postova. Lično mi tamo ne prija atmosfera, malo normalnih, a puno degenerisanih i nabeđenih buzdovana koji glume mađioničare...
Forum ima 50 moderatora. Jedan kompleksas da te uhvati na zub eto ti problema. Ima onih koji namerno provociraju i daju opomene i prete. Mada mi je cudno da tek tako banuju odjednom !!! Nije ono nizerazredni sajt da se tek tako ponasa. Ocz je skroz ok momak, nadam se da ce da razjasni tvoju misteriju.
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb MSI 6850 Cyclone, Power edition
:: Čisto sumnjam da si popio ban bez ikakvog razloga, al ajde. Možda ti se dželat nije dobro obrazložio. Da sam na tvom mestu jednostavno bih napravio nov nalog i u potpisu bi stavio moj stari nik kako bi drugi znali ko je u pitanju. Ja na primer imam nalog na benču preko 3 godine i za to vreme nisam napravio više od 50 postova. Lično mi tamo ne prija atmosfera, malo normalnih, a puno degenerisanih i nabeđenih buzdovana koji glume mađioničare... :: :: :: servispc bre :: ::
:: U zivotu se ne bi zalio da sam popio ban sa razlogom. Nisam u tom fazonu. Ali kad me ovako nogira moderator, to je da popizdis :: :: Daj bre novi, nalog, a sta je sa onim 6000 postova :: :: Ko da ja ne znam kakvih likova tamo ima, ali ima jedna ekipa normalnih od koji se svasta moze nauciti :: :: Nego tamo kad kazes da ti se ne svidja neka PC igra i da ne kapiras sav taj hype, odma warn, ban, politika sile jbt :: :: Umesto da sluze korisnicima, neki moderatori se izdrkavaju, glume neku silu :: :: :: :: :: Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC :: Asus P7P55D-E Ev :: Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mh :: MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mh :: OCZ Vertex 2 6 :: ::
Lo, najbolje da mi je bitan broj postova, bole me kk za to Nego mrzim nepravdu. Sta sad treba 16 naloga da imam. Valjda me masa ljudi zna vec pod tim nickom tamo.
Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC Asus P7P55D-E Evo Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mhz MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mhz OCZ Vertex 2 60
Haha, a mene su oterali jer sma rekao da prelazim na Intel kada udjemo u EU. I to cu samo tada uraditi. Ma koga zabole, ucim engleski bar. A moze i Hrvatski i ne dobijam ludacke savete.
ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.
modovi sa bencha imaju tu fuknciju maltene od kad sajt postoji pa su za sve to vreme stekli utisak da je forum njihov i da mogu da se ponasaju kako im se digne. Steta samo za takaj sajt, jedan od prvih te vrste u Srbiji. Ne znam jel ima tamo admina, jel su i oni takvi namcori? Daj Boze da uspes nesto da sredis sa OCz-om, makar da saznas razlog zbog kog si banovan.
A sto bi te neko banovao bez razloga? Verovatno ima neki razlog za to. Ako je doslo do nekog nesporazuma i sl. vratice te ne brini se.
:: Lo, najbolje da mi je bitan broj postova, bole me kk za t :: Nego mrzim nepravdu :: Sta sad treba 16 naloga da imam :: Valjda me masa ljudi zna vec pod tim nickom tamo :: :: Intel Core i5-760 4.0Ghz / Mega Shadow Deluxe + Be Quiet! Silent Wings Pure USC :: Asus P7P55D-E Ev :: Muskin Black Stilleto 2x2GB DDR3 1600Mhz / OC 2000Mh :: MSI GTX460 Cyclone 1GB OC 900Mhz/1800Mhz/2150Mh :: OCZ Vertex 2 6 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.