moj drug kaze da bi pojo 100 cevapa....ja kazem malo sutra.....pa je spustio na 50...pa opet kazem malo sutra!!!pa smo se prepirali oko toga.....jel ima neko ovde ko moze da pojede 100 cevapa??:)))reko da podelim sa vama jer ne mos o pc berzi ako si gladannn:))
moja azdaja!!! biostar 8600gt 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 2.6ghz atx 400w
Inace ko oce da se najede ko covek moja preporuka:
Savinac(selo),opstina Gornji Milanovac,kafana jedina u selu(MIco vlasnik) :),samo kod njega ne sme da se sedi a da se ne jede(premlatio jednog tako),nikako ne traziti palacinke(postaje agresivan),ako trazite mnogo rane on lepo:NE DAM,ja ne bacam i obavezno da se zakaze posto je stalno full!!
pre 2 godine(valjda) jedan lik dole iz okoline leskovca,svaki dan za dorucak 25 ,veceru 25,rucak 50 komada :) imao je tad oko 145 kila ,a nije imao vishe od 170cm=bure :)
Pitajte Snupija za Zar Mance u KG-u(neznam da li su zadrzali kvalitet)...
12.04.2011. 13:27
status: user broj poruka: 3241
ali ja sam tamo stalno jeo 2003. kad sam bio u vojsci.Jedini sam ja iz moje cete mogao da pojedem njihovu punjenu pljeskavicu od nekih 400grama(viri iz tanjira sa obe strane) i to da se ne prezderem.Cevape nisam odavno jeo jer svi narokaju bibera i zacina da ne osetis nista osim toga.Prosli petak sam pojeo za dorucak 650grama bureka sa sirom i dva jogurta,i to mi je bilo taman dovoljno.Al` bas 100 cevapa...mozda ako su Izraelski neki pa sitni k`o cvarci! :) http://www.youtube.com/watch?v=CYSAyPNR7qg
100 komada, 50 komada? Pre jedno meseca dana sam bio u BG i u jednom restoranu sam pojeo 10 ćevapa i to jedva. Otkako sam počeo da treniram atletiku skinuo sam skoro 20 kg, tako da se i rezervoar smanjio poprilično, a ni `auto` ne troši kao ranije.
Phenom II X4 B20BE @3,2GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS
Pričao mi jednom valjda komša, ne sećam se da je kod njega neki debeli u firmi pre par godina svako malo smarao `ja pojedem 100 ćevapa ko ništa` i tako svaki dan. I tako jednom kad se završila smena oni izgladneli svi a ovaj opet udario o tih 100 ćevapa pa rekoše e majku ti tvoju idemo sad u pečenjaru da vidimo tih tvojih 100 ćevapa. Skupiše tako njih trojica-četvorica pare, kupiše mu 100 ćevapa, jede on, jede, već kod tridesetog se izbečio ko žabac kaže ne može više, kao `dobro je doručkovao i ne ide al da me vidiš kad stvarno ogladnim...` Kolektivno su ga poslali u pizdu materinu.
Jednom mi je uspelo na nekom roštiljanju da pojedem skoro kilo skuše, uzeo malo više računem ješće još neko, međutim bili dobri ćevapi i ostatak pa niko nije hteo, al opet mezio sam to malo duže uz pivce, nije bilo na o-ruk.
Inače jebeš ćevape, radi mi neki rođa u mesari, kaže da znaš šta trpaju u njih nikad ih ne bi okusio, soja, vinobran, delovi praseta za koje ni samo nije znalo da ih ima... mal što ne stave staru cipelu sa sve pertlama.
Ako pred sobom imamo mitsko biće sa dve ili više glava, bar jedna od njih će da bljuje vatru.
Pa naravno za jedan obrok, za ceo dan rostilja bi trebao da odem na rostiljadu u Leskovac, jer bi mozda u lokalnoj mesari nestalo mesanog mesa :)
:: ali ja 30 kom i to je to...ako bi i to uspeo...ali mislim odjednom...ne za ceo dan... :: :: :: moja azdaja!! :: biostar 8600gt 512 ddr :: ga m52s s3p rev 2. :: 4x1gb ddr :: amd athlon x2 5000+ 2.6gh :: atx 400 :: ::
Brate,mogu da jedem, to mi je najnaj... I naravno,ne radi se ovde o tome da mogu svaki put da pojedem 100cevapa, nego ako bi malo ``trenirao`` sigurno bi bio blizu te brojke... A od 10 komada tesko da se najedem...
keva spremi pljeskavice ali od cistog juneceg mesa(mnogo bolji ukus imaju),a ja spremim vrat,krmenadle,sampinjone i bukovace!E to je vec zlo!Imam staru plocu od smederevca koju koristim umesto resetke na rostilju.To kad se ugreje...bruka...em` drzi dugo visoku temperaturu,em` se ne isusi kao na resetki jer se malo zadzi masnoce na ploci.Sve u svemu,jebem onog ko zapoce ovu temu,sad sam gladan a na poslu sam! :D http://www.youtube.com/watch?v=CYSAyPNR7qg
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.