Zasto mi iz cista mira nece da otvori PC Berzu nego otvara SBB stranicu.Sve druge adrese uredno otvara samo PC Berzu nece?Paket mi je bio danas iskljucen dok ga nisam aktivirao,a u medjuvremenu dok nemam net dobijam SBB stranicu sa kojekakvim informacijama. Sad to izgleda ovako :
Imam problema povremeno. Nece da otvori stranicu ili je ne otvori kako treba. Kad ucitam ponovo uci ta je kako treba. Mada ne mogu da verujem jedino je nema na srpskom gruzijskom i osetijskom. Šmokljani :)
Meni Firefox 4 uvek otvara pcberzu ali me nervira sto ima drugaciji prikaz fontova. Probao sam da namestam u options ali nikako da namestim ko u 3.6. Ako te stalno zeza vrati se na 3.6.16 mozda cu i ja uraditi isto...
Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston DDR2 800, Asus EN9800GT OCed, WD 500GB + Samsung F1 1TB, CM Elite 332, Thermaltake 400W
TI to ozbiljno ili ...?Ima je na Croatische, Bosnian ,ali na Serbistanskom nema .Sta je u pitanju,jel nema prevodioca za ovaj egzotican jezik u izumiranju ili je u pitanju nesto III?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647016. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.