Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Filesonic...
STRANA 1 OD 1
Nashman Filesonic... 03.04.2011. 17:19 T35055

status: user
broj poruka: 146

Brzina downloada u zadnje vreme je očajna. Zna li neko o čemu se radi i da li je to samo kod mene. Premijum nalog je u pitanju i brzina ne prelazi 150 KB/s a trebalo bi da bude oko 700 KB/s.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 03.04.2011. 19:20 #311151

broj poruka: 12057

Jel imaš neki poseban razlog zbog kog si kod njih uzeo premium ?

Nashman ... 03.04.2011. 19:26 #311155

broj poruka: 146

Masa softvera ide preko njih. Rapidshare ,Hotfile, Megaupload su,ne znam iz kojeg razloga, zapostavljeni.
gilopile ... 03.04.2011. 19:26 #311157

broj poruka: 9459
Ja mislim da je sve to preobukirano. Prosecni Amer cepa i do 30mbp/s, pa i vise. Ne znam sta bi drugo bilo u pitanju. Ako ti vuce direct down sa nekog sajta u full-u, onda nema druge nego da ne mogu da isporuce brzine koliko se potrazuje. Sad, kome se i zasto zakida, vrag ce ga znati.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

Equinoxe Re: ... 03.04.2011. 20:14 #311164

broj poruka: 12057

Ma nego šta je. Zinulo im dupe za pare, a ne mogu da postignu svima da puste full speed.

:: Ja mislim da je sve to preobukirano. Prosecni Amer cepa i do 30mbp/s, pa i vise. Ne znam sta bi drugo bilo u pitanju. Ako ti vuce direct down sa nekog sajta u full-u, onda nema druge nego da ne mogu da isporuce brzine koliko se potrazuje. Sad, kome se i zasto zakida, vrag ce ga znati
::
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Ishmerish Nije samo usljivi filesonic 04.04.2011. 09:52 #311294

broj poruka: 7285
vec i svi ostali, naravno svi osim MU-a.

Inace koliko te deru za premium, posto je meni ne logicno da placas za teoretskih 700kb kad ja na primer kod Oriona za 1990 srpskih papirusa imam 850kb?

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs