Caos drugari,jedno pitanje za sve vas...postoji li neki `nacin` uploada videa na youtube koji su autorski zasticeni? Konkretno upload-ovao bih neke epizode Ren i Stimpija titlovane na nas jezik,a svi se secamo (bar mi koji smo gledali),kako je to mocan crtac bio,a jos bolja sinhronizacija. Sta mi preporucujete? Ps. E da....uploadovao sam oko 10ak epizoda normalno,ali ostale kada probam nikako nece,odma izbaci da je video blokiran i da `ga u nekim zemljama nemoguce prikazati` 0_o Iskukase ovi koji su gledali ovo sto sam okacio,da okacim i ostale epizode,ali koliko god puta pokusavao,jednostavno nece. Ima li nekog resenja? Hvala unapred :D SRECAAA SRECAAA RADOSS` :D :D :D
Ako je singronizovan, dovoljno je da cropujes malo gornji i donji deo, ili levi i desni, kao i da okrenes video po vertikali (ogledalo), izbacis kao novi video sa kompresijom po zelji, pa tako da uploadujes. Samo pri nazivanju kao naslov na YT moras postaviti npr. R and S ep1. Za edit video fajlova koristi neki od programa tipa VirtualDub za AVI fajlove ili neki drugi koji ima podrsku za editovanje, kompresiju/konvertovanje kao i crop/watermark,flip,mirror.....itd.
Posto nisam uploadovao nista vec koju godinu, moguce da imas u onom video editoru ili na samom kanalu deo gde ti postavljas koji regioni mogu da gledaju.
nije titlovano. Dobro poznata sinhronizacija iz vremena kada su se prikazivale na b92 televiziji. imam ceo komplet epizoda.To bi bio najefikasniji nacin a da upali 100% ? :D
Znaci onaj ko je postavio video na youtube da bi zeznuo autorska prava uradio je mirrror na snimku, tako da zastava ima volan na desnoj strani i tablice su naopacke :)
posto imam gomilu epizoda, ali retardi smaraju. Mozda ako kacis iz delova, posto moge da se nadju neke epizode koje nisu cele, i za njih ne pise nista.
Ps: ajde mi posalji ako mozes spisak svih epizoda koje imas, da vidim da li mi nesto fali. Hvala
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.