Potraban mi je link za testove,mislim da ih ima 20 koji obuhvataju sva moguca pitanja,znam da ima aplikacija ali meni treba u nekom formatu da bih mogao da odstampam te testove posto taj kome su namenjeni nema racunar?!
Dali mu knjigu od dvesta strana,a znam da postoje testovi imao sam ih ali to je bilo 10 godina,sada nemam pojma gde su a na netu postoje samo programi,nista u pdf ili nekom drugom formatu da bi mogao odstampati!
:: Nisam siguran ali mislim da ti koje se trenutno koriste ni ne postoje u drugom formatu od elektronskog. Mada mozda gresim . :: :: Jel pitao taj u skoli da li postoje ? Oni bi svakako trebali da mu to daju :: :: ::
U toj knjizi od 200 strana imaju odgovori na sva pitanja iz tih 20 listova. Nema računar ili priprema puškice za prepisivanje? Na polaganju neka da 50e predsedniku komisije i prase za komisiju. I eto ga vozač iz naslova.
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
toliko razlicitih testova ima da je lakse da naucis. ima varijanta da trazis od auto skole da ti daju njihove testove koji su na ispitu ako su dobre volje. u smederevu ``crveni signal` (drzavna firma) su davali. za ostale ne znam ___________________________________________________ http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jpg
Savetujem ti da dobro prođeš teoriju, testove nema smisla učiti napamet, naravno mislim na primere. Njih prođi bar 10 puta. Naročito kružne tokove. 50% teroije i treba da znaš napamet i nema druge.
Reci drugaru da sedne i nauci teoriju sa razumevanjem. Da li je razumeo proverice kad bude resavao raskrsnice. Od praseta i 50 evra bolje neka digne ruke, jer ako ne bude naucio ima da ga kosta mnogo vise kad ubije nekog ili se slupa.
90 % populacije je polozilo tako, ili za 50e ili preko, babe ,dedinog strica sa tetkine strane i tako dalje ....Cim padne prva kisica ovde, znaci 2 kapi padnu , ovde po ns samo sto ne vriste od panike kakooo cuu daa vooziim, kakoooo ( vidi se po ponasanju u voznji)
katastrofa ....dozivotnu robiju bih uveo za polaganje preko veza itd...Za tako bitnu stvar su trebali jos duplo vise da poostre propise oko polaganja
Ja trenutno vozim obuku 10-ti mi je cas.Instruktor mi je dao i knjigu(opipljivu, ne elektronsku) i testove(u elektronskom obliku)...Knjiga se lako prelazi bez obzira sto je 200 str...lako se cita, ja sam je presao za 2 dana...posle sam seo da odradim testove i na 3 zaredom sam imao 70 poena(maksimum).Znaci ...nista ne kosta da procita, dosta znaci kako za polaganje, tako i u voznji.Narocito obratiti paznju na raskrsnice. Pozdrav :) Inace najtezi test je test br 11.
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Hvala za ovaj sajt ``vozite.com`.` Ima jako poucnih stvari koje se ne nalaze u knjizi, a cisto sumnjam da ce me neko u auto skoli poduciti nekim siticama, koje u ovom slucaju, zivot znace... Pozdrav! :)
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Ako mislis na one stare testove imam ja negde na disku (mislim da znam i koji disk), ako radi. Ako ih nadjem videcu da ti okacim. Krenuo sam u potragu.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
:: Kevi trebaju sada ovi testovi ...svi link-ovi su mrtvi, ceo net pretrazih ne mogu nista da nadjem :: :: Ima li ko link ili nesto za ovaj `Drivesch` tj. testove sa plavim interfejsom i 20 testova :: ::
:: Ako ce sada da polaze ti testovi joj ne vaze vise. Sad su skroz novi.. ::
Nema tu mnogo sta da bude novo i dalje je snop svetala za duga svetla isti kao i pre npr. 3god. i dalje pravila za raskrsnice isto vaze. Dozvoljena brzina je sada valjda 50 umesto 60 ali to i sama zna ..
U sustini nema razlike, ali su mnogo nagomilali nevaznih stvari. Ja sam polagao jos pre 6-7 god. i bez ovih (Drivesch) testova bih naucio samo semafore i znakove Salu na stranu ali kome bre treba da zna da li vozilo proizvedeno od 1970 do 1975 treba da ima 2 ili cetiri pojasa, kad mi sestra pokazala neka pitanja ja se krstio.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.