Problem je sledeći...pravim neku cd prezentaciju u Flash-u CS5, as2. Došao sam do toga da treba da u Loader komponenti učitam drugi .swf file (konkretno neku galeriju slika) koja je kontrolisana .xml fajlom.
Problem se ispoljava tako što sam flash ne može da nađe putanju do xml fajla. Kada u ContentPath upišem putanju swf fajla, nakon pokretanja prezentacije izbaci mi grešku....ne može da nađe xml file (traži ga u istom folderu u kom je sama prezentacija dok mi se xml nalazi unutar `/` foldera i ne znam kako da namestim putanju do xml-a.
Kada sve potrebne fajlove stavim u jedan isti folder sve radi kako treba, međutim to je šuma fajlova i foldera a ja sam hteo sve to malo da uredim....da mi u glavnom root-u bude samo .exe file za pokretanje prezentacije.
Ima li neko ideju (ako me je iko uopšte razumeo :( )
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.