Skinuo sam dva filma sa rapidshare (The last king of Scotland i The world trade center) i kada pokusam da ih otpakujem trazi mi sifru ja unesem sifru koju sam skinuo ispod linkova kad ono Wrong password. Svakakve sifre sam pokusava i nista. Ne znam sta da radim ? Da li neko zna neki program koji razbija sifre za WINRAR
Na program za razbijanje RAR sifri zaboravi, jer ti nemas predstavu kako je sifra napisana, niti koliko karaktera ima tako da moras da ukljucis sve kombinacije, a to moze da bude bas duuugo... Pokusavao sam i ja slicne stvari i bio sam `uporan` jer ni posle mesec dana racunar nije provalio sifru (naravno nije radio non-stop, ali skoro 2/3 vremena), tako da je to gubljenje vremena... Probaj da skidas filmove pomocu torrenta, mnogo je jednostavnije i nemas sifre...
I ja sam imao slican problem, ukucam kad ono wrong pass, i u vecini slucajeva mi se desavalo da recimo ispred reci za pass ima razmak, ili na kraju, tako da pogledaj na sajtu odakle skidas linkove dobro da bi video u kakvom je formatu pass(obicno ih ubacujem sa copy/paste)!!! Na software za razbijanje pass-a definitivno zaboravi!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.