Ne znaju oni ovo da urade. Ali imaju pare i plate našu `braću` ruse da nas zvekeću. Kao što su ih smrdljivi ameri platili 1999-te da mogu da nas zvekeću. Treba da se okanemo smrdljova rusa i da se okrenemo Kini, Severnoj Koreji i Iranu. Od njihovog pomena amerima spadaju gaće.
:: pa i gore.. :: :: ... nego ne možemo da im nađemo nijedan sajt... Sačekaćemo jedno 20-tak godina, pa onda... dotad možda i naprave neki... :: :: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola! :: ::
Nikad nisam bio nacionalista niti da mi neko smeta niti da mu zelim zlo. Ali u ovom slucaju to je jedan izrod od naroda,posast ..Kao epidemija su,sire se kao maligni tumor sacinjeni od iskonskog zla. Govna treba istrebiti!
Zanimljivo da su takav recnik upotrebljavali Austrougari opisujuci Srbe pre prvog svetskog rata. A i Nemci za Jevreje pre drugog. Ovo nije recnik nacionalista, ovo je mnogo gori recnik.
:: Nikad nisam bio nacionalista niti da mi neko smeta niti da mu zelim zlo :: Ali u ovom slucaju to je jedan izrod od naroda,posast ..Kao epidemija su,sire se kao maligni tumor sacinjeni od iskonskog zla :: Govna treba istrebiti :: :: :: Štangliranje :: :: :: ::
Nebi ti bio ti kad se nebi pravio pametan. Druze ja sam Srbin i volim svoj narod.Moj jadan narod ispasta i muci se,gubi zivote od strane siptarije na tom jebenom Kosovu,krv proliva.Zivi u strahu i strepnji da ga sa svoje zemlje ne proteraju. Ej bre Kosovsku bitku smo bili,sa turcima se hvatali u kostac,hiljade i hiljade srpskih glava izgubljeno u borbi za slobodu.Meni ce usrani siptari da bibere u mojoj zemlji i maltretiraju moj narod!
Ko mrzi moj narod i zeli mu zlu ne mogu da ga volim.Ko je protiv mog naroda taj je i moj neprijatelj! Zar treba da sedim i da budem ravnodusan,da blagosiljam bagru i bodrim,da kazem kolji,siluj,ubijaj ?! Ti ces meni da pricas o recniku!Bolje cuti i ne izazivaj me da nebi istakao jos gore cinjenice koje ti nece ici u prilog!
Štangliranje
:: Zanimljivo da su takav recnik upotrebljavali Austrougari opisujuci Srbe pre prvog svetskog rata. A i Nemci za Jevreje pre drugog. Ovo nije recnik nacionalista, ovo je mnogo gori recnik :: :: :: :: Nikad nisam bio nacionalista niti da mi neko smeta niti da mu zelim zlo :: :: Ali u ovom slucaju to je jedan izrod od naroda,posast ..Kao epidemija su,sire se kao maligni tumor sacinjeni od iskonskog zla :: :: Govna treba istrebiti :: :: :: :: :: :: Štangliranje :: :: :: :: :: :: :: ::
I feel for people like you, I feel for ALL people that can`t make up the evil between good and bad and right and wrong.
Sieg Heil! Achtung! Alle juden RAUS! 卐
♪♪♪`Ravnodusan prema placu, obozavam ilovacu. Gotova je moja muka, pa se smejem iz sanduka. Oko mene su, u stvari, licemeri i govnari, svako mi za dusu pije, a znam, lazu drkadzije, svako ko je tu plakao, poslo bi me u pakao. A gore mi pevaju popovi, i nasledjuju me lopovi. Sapucu samozvani proroci: Upropastise ga poroci, dok izjavljuju saucesce, pljuju po meni sve cesce i zesce, na glavu mi stavljaju lovore, drze mi posmrtne govore, stoka sto laze kako zine, preuvelicava moje vrline. Ravnodusan preme placu, i konacno sasvim sam, obozavam ilovacu, ne moze mi nista sljam. Mozda nema ko da place, pa placaju narikace, mnogo sveta, divan sprovod, za pijanku sjajan povod, ko u svakom dobrom vicu sreca je na svakom licu, grobar ceka napojnicu, jos po jedna za ubicu, za presrecnu porodicu, i veselu udovicu!`♪♪♪
:: Ne znaju oni ovo da urade :: Ali imaju pare i plate našu `braću` ruse da nas zvekeću :: Kao što su ih smrdljivi ameri platili 1999-te da mogu da nas zvekeću :: Treba da se okanemo smrdljova rusa i da se okrenem :: Kini, Severnoj Koreji i Iranu :: Od njihovog pomena amerima spadaju gaće :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co
Stvarno verujes u to. Amerikanci su jedini na svetu koji ne bi odustali na kraju da izazovu treci svetski rat jer ako postoji promil sanse da bi neko preziveo bio bi Amerikanac. Njihova politika jedino nije samo pretnja i oni su uvek spremni da zarate. Isli bi do kraja budite ubedjeni, samo da dokazu da smeju ali samo da je njihova zemlja u pitanju svi drugi bi se odlucili na pregovore u zadnji cas. Za razliku od rusa i kineza americki prijatelji profitiraju. A mi tonemo. Pa bi ja pre bio prijatelj ovih kojima se `tresu gace` od straha od Kineza i Rusa tj prijatelj onih onih koji kroje sudbinu sveta i rade sta im padne napamet koji ce nas uskoro ostaviti na ovoj sicrpljenoj planeti da glumimo srednevekovno ludilo. I tesimo sebe najmizernijim lazima kada smo sjebani umesto da priznamo ko smo i sta smo. Tada ima sanse da postanemo bolji. Tada se i postaje bolji kada priznas sebi ko si... Dok smo ovakvi kakvi smo nestajemo i ne mozete reci nestajemo izdani smo, prodali su nas,... Nestajemo jer nismo shvatili da smo slabiji i da cemo nestatit ako nastavimo da se ponasamo kako jesmo. I nestacemo jer zelimo da nestanemo pre nego da budemo `okupirani` kako to kazu patriote. Ali ja necu, nemam nameru... Ja voilim Corsair, volim Ameriku malo,volim UK najvise...
:: Evo ti druze : http://khg-cr3w.org/index.html :: :: Mada male vajde od toga imaju sve zive zastite, ali zato ostali shipci nemaju pa padaju site-ovi kao nase plate : :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: http://imgur.com/QFXgQ.jp :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ostavili su mail, mozemo da ih naspamujemo... mada google to sve filtrir :: :: :: :: albaniahackers@gmail.co :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.