Treba da uradim sajt za firmu u kojoj radim,znači ništa `spektakularno`,onako obično,par sličica,malo podataka o firmi,adresa i kontakt...U principu samo osnovni podaci.E sad mene interesuje da li ja to mogu uraditi sam a nemam apsolutno nikakvog znanja u izradi sajtova.I što mi je najvažnije kako se dolazi do dobrih rezultata u pretrazi na guglu?Ono po ključnim rečima,na primer ukucam elektromaterijal i da se sajt moje firme nađe u pretrazi,naravno ne na prvoj strani.Da li je to uopšte,ja čisto sumnjam,moguće sa free hostingom?Znam da ima dosta stranih sajtova za free hosting,pa uz to možeš i da napraviš sajt,ali me kolje ta pretraga na guglu.Ili neki,po mogućstvu jednostavan,program pa da napravim sajt i da zakupim hosting,da li bi to pomoglo kod pretrage?Nadam se da me razumete šta hoću da kažem :) Hvala unapred na odgovorima.
Nabavi neki Web Builder,tipa WYSIWYG,Blue Voda,Amaya or something i prelistaj malo HTML na :w3schools.org. Pogledaj neki tutorijal na Youtube. Ako imas kreativnosti mozda i napravis nesto lepo i interesantno.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.