Pozdrav svima imam jedno pitanje za one malo iskusnije.. Hteo bih da promenim svoj ip.Potreban mi je samo prilikom posete odredjenog sajta. Zato me zanima vase misljenje koji program bi mi preporucili? Browser igra je u pitanju,pa ne sme sa istog ip-a da se prijavim na 3 acc-a koliko posedujemo (ja i braca). tako da mi je potrebnan neki efikasan program koji bi promenio ip.Cuo sam da ima dosta takvih programa ali da nisu svi dobri. Ja sam probao sa auto hide ip,ali on je uzasno spor,imam osecaj da sam se nakacio na dial up kada ga aktiviram. Havala unapred na odgovorima. Pozzz
na sbb-u sam pronasao sam neki auto hide IP program,tako sezove crackovana verzija on vrsi posao. malo je ocaj brzina ali radi. Preporucujem nekome ako ima slican problem ovaj program,dok ne nadjem nesto bolje :)
..., a pročitao sam negde da ako deo koda kopiraš i snimiš pod nekim imenom (*.bat), pokretanjem iz DOS-a i praćenjem uputstva možeš da menjaš adresu.
Kod:
@echo off TITLE Quick.ip.Changer echo _____________________________________________________ echo _____________________________________________________ echo Your ip details
echo Release old IP address ipconfig /release echo _____________________________________________________ echo TURN YOUR MODEM OFF , WAIT 10sec , TURN MODEM BACK ON echo _____________________________________________________ echo Continue AFTER modem swithched back on pause > nul
echo ..................................................... echo Wait a few seconds while renewing ip and conecting to net echo When conected.... press ANY KEY to continue........... pause > nul echo _____________________________________________________ echo _____________________________________________________ echo Your NEW ip details ipconfig echo _____________________________________________________ echo Check that your ip address has changed........ echo Any key to close... And remember keep it lazy....... pause > NUL
P.S. Ako probaš i radi napiši da znamo i mi ostali kada zatreba...
ja sam probao to jos od odma kad sam uzo kablovski, i to NE RADI na kablovskoj, i jos dosta programa za menjanje sam probao i nece da promeni adresu kad se diskonektuje, menja adresu tek posle par sati ako je trenutna neaktivna...... jedina neka fora sa ovim sto napisase hide IP.......:\
:: ..., a pročitao sam negde da ako deo koda kopiraš i snimiš pod nekim imenom (*.bat), pokretanjem iz DOS-a i praćenjem uputstva možeš da menjaš adresu :: :: Kod :: :: @echo of :: TITLE Quick.ip.Change :: echo ____________________________________________________ :: echo ____________________________________________________ :: echo Your ip detail :: :: ipconfi :: echo ____________________________________________________ :: paus :: :: echo Release old IP addres :: ipconfig /releas :: echo ____________________________________________________ :: echo TURN YOUR MODEM OFF , WAIT 10sec , TURN MODEM BACK O :: echo ____________________________________________________ :: echo Continue AFTER modem swithched back o :: pause > nu :: :: ipconfig /rene :: echo . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :: ipconfig /rene :: :: echo .................................................... :: echo Wait a few seconds while renewing ip and conecting to ne :: echo When conected.... press ANY KEY to continue.......... :: pause > nu :: echo ____________________________________________________ :: echo ____________________________________________________ :: echo Your NEW ip detail :: ipconfi :: echo ____________________________________________________ :: echo Check that your ip address has changed....... :: echo Any key to close... And remember keep it lazy...... :: pause > NUL :: :: :: P.S. Ako probaš i radi napiši da znamo i mi ostali kada zatreba...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.