Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Joomla template pomoc
STRANA 1 OD 1
mkukic Joomla template pomoc 14.03.2011. 18:10 T34504

status: user
broj poruka: 2591
Zamolio bih kolege sa foruma koji se bave Web programiranjem i rade u Joomla-i za malu pomoc.

Napravio sam sajt koristeci jedan template koji mi izuzetno odgovara ali postoji mali problem. Kada se predje misem preko stavke menija `Home` prikazuje se sub meni stavka `Unlimited Reseller Hosting` koju ja svakako nisam napravio i izgleda kao da je to kao neka reklama i da je nekako implementirano negde u nekom .php ili nekom drugom fajlu.

Ako moze pomoc kako to da uklonim bio bih vam izuzetno zahvalan.

Evo teme:

http://www.fileserve.com/file/TJeJyzG

272KB...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 14.03.2011. 18:45 #305040

broj poruka: 9121
Pokusaj da searchujes ceo folder sa svim php fajlovima uz pomoc dreamweavera sa sledecim tekstom :

Unlimited Reseller Hosting

Posle vidi kod i snadji se sam :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict haha 14.03.2011. 18:49 #305041

broj poruka: 4515
Gile, poznati premium template prevodilac :-)

@mkukic
Brate, ako to ne mozes da pronadjes... Nema nista od tog sajta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

mkukic ... 14.03.2011. 19:02 #305045

Nema mu nigde traga. Nigde se ne vidi veza sa Home stavkom menija! Pa ne bih trazio pomoc na forumu da je stvar jednostavna. Ko ima Joomla-u nek napravi novi projekat, ubaci ovaj template i neka vidi o cemu pricam. Nigde nema ni traga o vezi sa Home stavkom menija, ni njemu samom.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

gile23 Re: haha 14.03.2011. 19:25 #305057

broj poruka: 9121
Sve rucno :D :), zajebi *.po fajlove (valjda su ti :)).

@mkukic to je skriptovano koliko kontam :). Googlaj malo mozda naletis na nesto, tako sam ja uspeo jedan footer da dekriptujem :).

Btw. `el ima neko od vas lockerz acc registrovan od pre ~ god. dana :) ?

Pozdrav!

:: Gile, poznati premium template prevodilac :-
::
:: @mkuki
:: Brate, ako to ne mozes da pronadjes... Nema nista od tog sajta.
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
mkukic ... 14.03.2011. 21:33 #305090

Ne biste verovali koja je zavrzlama, kako su ga sakrili samo... Koga ne mrzi neka procita:

http://forum.joomla.org/viewtopic.php?p=1826463

mkukic ... 19.03.2011. 13:40 #306352

Da ne otvaram novu temu... Zanima me sledece: posto je hosting koji je zakupljen ogranicen na 1.5GB podataka na disku i mesecni protok od 100GB, ne bih hteo da uploadujem video klipove direktno na server i da zauzimam prostor i koristim protok, ali ako bih hteo da stavim video klipove sa YouTube-a preko onog Embed coda, da li bi se i tada skidao protok ili ne?

nemanja21 naravno 19.03.2011. 14:53 #306373

broj poruka: 1227
ne

i5 760 @ 4.2Ghz Xigmatek Gaia Asus P7H55D-M PRO Sapphire 6850 975,1250 2x2GB HyperX 1600mhz X-Fi Xtreme Music Antec 900 Samsung 206BW

mkukic ... 19.03.2011. 15:06 #306374

OK! Hvala na odgovoru!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs