Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
google calendar, google task, google notes.
STRANA 1 OD 1
kefalo81 google calendar, google task, google notes. 09.03.2011. 14:44 T34377

status: user
broj poruka: 775

Cilj, da online imam podsjetnik za zadatke, kalendar i zabilješke, a ne da ganjam outlook ili neki program, a znam da ako padne sistem ili nešto slično se desi da ću to izgubiti.
A i ne znam backup uraditi :D
Bacio sam oko na yahoo i google, ali sam ovaj prvi eliminisao jer mislim da neće dugo trajati, jer će ga google kupiti :D
Znači za sve gore navedeno google je trenutna adresa.
Imam nekih prijatelja, pa me interesuje da li oni mogu gledati te notese ili raspored kalendara.
Ovo prvo mi je problematičnije. MOj google ga predstavlja kao bilježnicu, pa me strah da to nije neki pandam bloogu.
Ne bih da se sramotim :D

Ako neko ima još neki dobar predlog za organajzer opcije na google, neka slobodno predloži.
Kalendar, notes i podsjetnik su prioriteti.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
savatije e brate, ako kazes ovaj prvi ce puci... 09.03.2011. 15:11 #303756

broj poruka: 1121

onda si skeptik i sto i drugi ne bi puko....

za tebe...onda Papir i olovka....to valjda nece puci u tvojim ocima
kefalo81 pa ništa nije trajno 09.03.2011. 15:16 #303757

broj poruka: 775
A okolnosti pokazuju da bi ovaj prvi mogao otići.
Nije ni prvi ni posljednji koji je završio sa preuzimanjem ili propašću.

Mene interesuju podešavanja.Kako da od google i gmail napravim upotrebljive alatke.
Naravno mozganje po opcijama mi je nužno ali rekoh da ipak pitam, da ne kopam uzaludno ako ne mogu za ove tri stavke da obezbjedim privatnost.

strela75 Jel` ono bese gugl `izgubio` 150.000 adresa? 09.03.2011. 15:36 #303762

broj poruka: 1589
Ne znam zasto sigurnost povezujes sa online servisom.

Mene Active desktop calendar nikad nije izneverio, a mozes periodicno da radis backup, kako bi cuvao sta si kad radio - i eventualno importujes, kad reinstaliras sistem. Znaci, sve je do tebe.

Pozdrav.

-
Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs