Evo jedini ja od velikana (mislim na staz pa i na taj neki doprinos) nisam imao ovakvu temu niti sam odlazio sa foruma,bar ne za trajno.Eto sada resih da ga napustim i da se sa svima vama oprostim.Sto je bilo bilo je.Koga briga,bez svakog se moze. Nakupilo se mnogo negativnosti i definitivno nisam vise za ove egzibicije ,ne mogu da podnesem ovu mrznju i mocne neprijatelje sa kojima ne mogu da se nosim koji su previse inteligentni za mene.P.orazen sam,osramocen i ojadjen.Odlazim zauvek podvijenog repa.
Nadam se da ce neko pokusati bar da me zaustavi ..
mozes i ti sa njim i jos dvojica sa kojima si se udruzio a bio si kull momak na pocetku... a ta dvojica fukara znaju koji su, ali slaba vajda da se forum i svet ocisti od klosara...koji pametuju i truju godinama...
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 1920mhz CL8 ATI 5850 WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODED MAD CATZ R.A.T. 7 CFT600-14CS CHIEFTEC
:: mozes i ti sa njim i jos dvojica sa kojima si se udruzio a bio si kull momak na pocetku... a ta dvojica fukara znaju koji su, ali slaba vajda da se forum i svet ocisti od klosara...koji pametuju i truju godinama.. :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 1920mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
Koja si ti sisa, taman sam pomislio `sta li sam propustio u poslednjih pola sata kad covek ode?!?`. Samo se pojavi na haxballu, najebo si ko zuti mrav
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Evo jedini ja od velikana (mislim na staz pa i na taj neki doprinos) nisam imao ovakvu temu niti sam odlazio sa foruma,bar ne za trajno.Eto sada resih da ga napustim i da se sa svima vama oprostim.Sto je bilo bilo je.Koga briga,bez svakog se moze :: Nakupilo se mnogo negativnosti i definitivno nisam vise za ove egzibicije ,ne mogu da podnesem ovu mrznju i mocne neprijatelje sa kojima ne mogu da se nosim koji su previse inteligentni za mene.P.orazen sam,osramocen i ojadjen.Odlazim zauvek podvijenog repa :: :: Nadam se da ce neko pokusati bar da me zaustavi . :: :: ............... ..................... .......................... .......... :: :: .................................. ............................... ......... :: :: :: :: ....................... .................................... ................. :: :: :: :: .................................... ................................. ........... :: :: :: Mosa :D
:: mozes i ti sa njim i jos dvojica sa kojima si se udruzio a bio si kull momak na pocetku... a ta dvojica fukara znaju koji su, ali slaba vajda da se forum i svet ocisti od klosara...koji pametuju i truju godinama.. :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 1920mhz CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: CFT600-14CS CHIEFTE :: ::
:: Bakuta izašla u provod pa si poludeo na tastaturi, nema ko da te kontroliše... c c c.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.