Naime, podigoh danas neke pare (u dolarima) u banci koje mi moneybookers salje, i na jednoj novcanici od 1$ pise crvenim slovima `www.wheresgeorge.com`, a na drugoj poledjini kruzno ispisano `track this bill pa jos nesto`. Primetio sam tek kad sam otisao u menjacnicu pa mi radnica vratila. Na netu vidim da je to kao neko pracenje gde je ta novcanica sve bila, tako nesto, al koja je svrha toga, zna li neko o cemu je rec?
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
Zajebo :D Ma kao gledas gde je sve ta novcanica bila, nista posebno
Asus M4A89GTD PRO/USB3 Phenom II 955BE 2x2gb Exceleram Black 1800MHz OC Sapphire HD 5770 950/1400MHz CM 460W Extreme power 500GB WD Caviar Blue NZXT Gamma Black Benq 22` FullHD
http://www.wheresgeorge.com/ Trebalo je samo da prijaviš da je imaš i gde je....Mada tunjavi Ameri teško da znaju gde je Srbija.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pa znam to, al to je moja zarada a dobijem neupotrebljivu novcanicu, koje koristi imam od toga gde je bila, koliko presla i slicno? Jeste pisljivi 1 dolar u pitanju al bezveze....
_________________________________________________________________ ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb ________________________________________________ DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 22
$ je jedna od retkih novcanica po kojoj mozes da pises sta hoces .. sve dok postoji ona nit i vidi se koja je vrednost ... upotrebljiva je i vazeca ... ako ti kod nas neko nebude hteo da primi - lupi mu/joj shamarcinu ..
Znaci da se vratim u menjacnicu i lupam samare, posto mi je vracena? Doticna gospodja ne zna sta je to ispisano na novcanici i odma vratila. Bice batina vidim ja..... .)
:: :: :: :: $ je jedna od retkih novcanica po kojoj mozes da pises sta hoces .. sve dok postoji ona nit i vidi se koja je vrednost ... upotrebljiva je i vazeca ... ako ti kod nas neko nebude hteo da primi - lupi mu/joj shamarcinu ..
kako me nerviraju ti idioti po menjacnicama .. dam im 50e (evropski dinari) da zamenim za domace eure (rsd) i kaze riba JOJ . pocepana je 2mm na sredini .. pa nemogu takvu da primim moram da je otkupim kao pocepanu (2% manja vrednost) - reko AJD jebo ti ja mater .. i iskesira mi gomilu pohabanih/iscepanih/prljavih dinara .. ja jos nisam video novcanicu od 500 din sa onom niti .. na svakoj fali .. kad sam popizdeo moralo je da intervenise obezbedjenje .. mater im jebem morali su da izvade nove novcnicee koliko sam se drecio .. OCU NOVE glupava plavuso !!! .. inace tih 50e sam kupio kod njih par dana ranije !!!
upravo tako jedna od retkih na kojima se mozes izivljavati do mile volje dokle god postoji ona nit u njoj (u SAD cak i pocepana-da fali deo- vazi, ATM je prima opusteno)
:: :: :: :: $ je jedna od retkih novcanica po kojoj mozes da pises sta hoces .. sve dok postoji ona nit i vidi se koja je vrednost ... upotrebljiva je i vazeca ... ako ti kod nas neko nebude hteo da primi - lupi mu/joj shamarcinu ..
Ma i ja bi popizdeo da je neka veca novcanica, aj da ne pizdim zbog jednog dolara, al svakakvih idiota ima. Gledao sam pre par dana kako su nekoj jadnoj zeni koja se ne razume u hardver, uvalili tft monitor koji je pre kupovine ko zna koliko radio. Da ne spominjem koja je radnja u pitanju, ti monitori su izlozeni na policama i tako rade non stop. Kad oces da kupis kazes im koji ces i oni ga skinu sa police, zapakuju i tebi u ruke. E oces malo morgen, to kod mene ne bi proslo, a jadna zena samo znala da joj treba `taj novi tanki monitor`. Mislim koji im je to fazon, placas nov monitor po punoj ceni a on radio na policama ko zna koliko dana-meseci itd...
:: :: :: :: ako je ona .. onda shljap po guzi . :: :: kako me nerviraju ti idioti po menjacnicama .. dam im 50e (evropski dinari) da zamenim za domace eure (rsd) i kaze riba JOJ . pocepana je 2mm na sredini .. pa nemogu takvu da primim moram da je otkupim kao pocepanu (2% manja vrednost) - reko AJD jebo ti ja mater .. i iskesira mi gomilu pohabanih/iscepanih/prljavih dinara .. ja jos nisam video novcanicu od 500 din sa onom niti .. na svakoj fali .. kad sam popizdeo moralo je da intervenise obezbedjenje .. mater im jebem morali su da izvade nove novcnicee koliko sam se drecio .. OCU NOVE glupava plavuso !!! .. inace tih 50e sam kupio kod njih par dana ranije !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.