Re: Da li ste zadovoljni `Google` pretrazivanjem..?
23.02.2011. 02:43
status: user broj poruka: 18997
cemu ova tema rodjace, ja koristim google i prezadovoljan sam ako ti nesto znaci... i ne postoji bolji pretrazivac od googleta.. mislim bio sam nezadovoljan malo novim upgrade-om ali navikao sam se, uostalom sve moze da se iskljuci..
:: Ko sta koristi, koliko je ko zadovoljan/nezadovoljan i cime.. :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me!`
da, ima razlike, razlika je u tome sto je bing sranjce od strane Microsofta i ne moze se porediti sa Google naprednijim pretrazivacem.. malo malo pa im uruce koju prijavu.. a nije valjda da tebi vise odgovara bing..? uspeo si nesto da nadjes preko njega?
Il` sam postao neintuitivan, il` su must Google`s link postali pravi shit...Sve cesce mi se desava da ... Sad koristim sve sto `padne` pod ruku... Nekako se `rasplinuo`. Rekao bih od skoro...
dobro bre aj budi malo konkretniji, kakav problem imas? da nisi malo kontradiktoran, kako je postao `neintuitivan`, pa bas obrnuto od toga, uvek kad god otkucam pogresno i istumbano, uvek me ispravi, i izbaci bas ono sto sam trazio.. evo bas danas ceo dan provodim u pretragi za drajverom za jedan Sony Vaio RTL8618 koga ima na sajtu ali ebeno ne moze da se skine, jeeeeedva ga nadjoh za Win7 x64 ali jedva, da nije bilo gugla ne bih uspeo.. kakav bre bing, preko toga nikad nista nisam uspeo da nadjem..
:: Il` sam postao neintuitivan, il` su must Google`s link postali pravi shit...Sve cesce mi se desava da ... Sad koristim sve sto `padne` pod ruku... Nekako se `rasplinuo`. Rekao bih od skoro.. :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.