Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
chrome problem
STRANA 1 OD 1
repsi chrome problem 21.02.2011. 16:52 T33860

status: user
broj poruka: 1276
ljudi dajte mi pomozite da me ne smara vise ovaj chrome (tj bilo koji drugi browser) sa ovim javama i flash playerima... jel ima jos neko problema sa instalacijom istih ? koristim win7 64 i kao imam instalirana oba ali s vremena na vreme pocne bagovati youtube.. ide zvuk ali slike nema i slicno ... pokusavao sam da skinem nove verzije ali bezuspesno.. sta mi je ciniti? Chrome mi odgovara bas bas al me ovo ubija vec...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Na zalost stotina hiljada korisnika sirom sveta, ovi problemi su... 21.02.2011. 20:18 #297644

status: user
broj poruka: 10997
ucestali pojavom adobe flash plugin-a 10. Jesi li instalisao najnoviji build (10.22.xxx) i Java update .24? Takodje: shockwave flash 11.5.9.620.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs