Paypal i ne moze. Ja sam ovom visa virtuon placao drugu nesto za neke online igrice, narucio yo-yo sa nekog britanskog sajta, kupovao stvarcice iz kine sa dhgate.com, sve radi bez problema. Mesecno dal 10 dinara odrzavanje, depozit je 20e koji ne mozes da trosis, al ti vracaju kada ugasis karticu, izrada je oko 300-350 din, i to je to.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: :: :: Najobicnije placanje kreditnom karticom preko interneta, ne mora paypal...
rajfajzen je najgora banka u Srbiji lopovi...a i moze paypal...i najgori su im uslovi za bilo koju uslugu.
Odes u Intesu otvoris devizni i podnes zahtev za izdavanje internet kartice, ne trebaju nikakvi depoziti i slicno, beslpatno je sve...
Posle ako negde moras da platis preko paypal-a, odes na njihov sajt i napravis accaunt sa tom internet karticom i placas regularno sve...to je ako je paypal pod stavkom obavezno ako nije...
ja koristim tu kombinaciju, naruvicao sam PES 2011 za PC iz Londona i platio direktno sa kartice, a neki bracket za kuler sam porucio iz nemacke i platio paypal-om na nacin na koji sam ti gore napisao...
:: Paypal i ne moze. Ja sam ovom visa virtuon placao drugu nesto za neke online igrice, narucio yo-yo sa nekog britanskog sajta, kupovao stvarcice iz kine sa dhgate.com, sve radi bez problema. Mesecno dal 10 dinara odrzavanje, depozit je 20e koji ne mozes da trosis, al ti vracaju kada ugasis karticu, izrada je oko 300-350 din, i to je to :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najobicnije placanje kreditnom karticom preko interneta, ne mora paypal...
Kupio sam sa njom neke stvari preko neta neke sitnice. Inace prosla mi je i za PayPal ali ne moze da se podignu pare sa nje. Za PayPal moze i Master Card.
Izaberi sloveniju, a stavi svoju pravu adresu i navedi Serbia u state, province, ili gde god da moze. Ja sam otvorio paypal bez kartice na CH i uspesno sam kupio sa nekog kineskog sajta (online sam zaradio parice neke, otuda mi kinta bez kartice ako se pitas)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: Izvadio sam BANCA INTESA Internet karticu. Kako sad preko nje da se registrujem na paypal kad u polju gde se bira zemlja nema Srbije uopste??
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.