Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
M Labudowa, explanation
STRANA 1 OD 1
Pisko M Labudowa, explanation 13.02.2011. 20:34 T33622

status: user
broj poruka: 6645
Znači, vrh, evo objašnjenja pojma muda labudova. Ovo je prevazišlo i moja predviđanja kako je do toga došlo!

http://doiop.com/KLIKNINAOVOSOME

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic E da si mi reko da razmi slim o ovome ranije, sigrurno bi smislio neku nenormalnu teoriju 13.02.2011. 20:41 #294768

broj poruka: 1889
A ovo me je kvalitetno nasmejalo.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

Veelnev Bre bre... 13.02.2011. 20:44 #294769

broj poruka: 346
znaci mud` si je mud` kako god okrenes.

I like the girls who drink with me. :)

tortojed Ah, Snješka, Snješka, krawetino teška. Ovo je manje tekst... 13.02.2011. 20:50 #294774

broj poruka: 10997
a više pravopisna greška. Na jeziku monteniggerinskom.

Da ga zena drzi... da ga drze zajedno... Mozda je trebalo da ga stavi sebi u pychku, pa bi djete bilo ljepo, sivi tić - sokolić, sa sve kitom lastinom. Bogomi.

Ishmerish Ja bi ove crnogorske neandertalce 13.02.2011. 21:18 #294787

broj poruka: 7285
sve kolektivno zalio benzinom i zapalio.
I dok im muda pucketaju na vatri kao kokice otisao i legao da spavam, snom pravednika znajuci da sam ucinio mali korak za mene ali ogroman za covecanstvo.

Jebo im pas mater gori su od hrvata!

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

DmasteRNo1 Imajte razumevanja 13.02.2011. 23:09 #294816

broj poruka: 6101
za Hrvate, Montinigerse i ostale napaćene narode koji su tek juče stekli nezavisnost, jezik, kulturu i tome slično. Mi smo sve to imali davno, ali više nemamo, zato što smo se petljali sa takvima, umesto da smo gledali svoja posla.

AMD Phenom II X3 720BE @3,4GHz, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, F3 HD502HJ, F4EG HD204UI, Gigabyte HD4870 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14CS

Snoopy- - - 13.02.2011. 23:33 #294825

broj poruka: 6083
A kako bi bilo da ne sirimo negativne naboje i netrpeljivost prema komsijama? :)

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

zoxin Meni 13.02.2011. 23:55 #294843

broj poruka: 265
Je velika nepoznanica na kom je jeziku pisano.Lici na crnogorski a koristi se rec `unatoc` sto je hrvatska rec koliko je meni poznato.Najgore je sto su se i u nasem srpskom jeziku odomacile strane reci i vrlo cesto ih mozemo cuti kao npr. `kontam`,`spisateljica` itd pored velikog broja turskih reci koje koristimo.

ilicstefan Re: Ja bi ove crnogorske neandertalce 13.02.2011. 23:59 #294849

broj poruka: 1577

:: sve kolektivno zalio benzinom i zapalio
:: I dok im muda pucketaju na vatri kao kokice otisao i legao da spavam, snom pravednika znajuci da sam ucinio mali korak za mene ali ogroman za covecanstvo
::
:: Jebo im pas mater gori su od hrvata
:: Lala 4ever!
:: http://spedr.com/4tb3
:: http://imgur.com/QFXgQ.jp
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Nemoj tako

Oni su puno radili da bi stekli svoju nezavisnost i svoj jezik. Da nije njih gde bi srpski narod letovao. I to je previše rada za njih. Sada neće raditi jedno 50 -100 godina da kompenzuju napor.

Ne mrzim ni jedan narod i nijednu naciju (možda sem amera, preciznije njihove administracije i ljudi na vrhu), ali mislim da je ovo izdvajanje jezika baš bezveze, mislim u čemu je razlika između crnogorskog, hrvatskog, bosanskog i srpskog jezika. Sve ukupno 100 reči i jekavica. A nekad bili jedna nacija.
neXus2000 .... 14.02.2011. 00:11 #294855

broj poruka: 3350
.....da bi ljudi, na kraju, poceli da patentiraju reci kao sto je `face` `book` `Apple`...... :)

Reci k`o reci, vazno je ono sto je pisac hteo da kaze. Duuuuuuuh (eng.)
Pisko DAPAČE!!! 14.02.2011. 00:58 #294870

broj poruka: 6645
Reč koju ja koristim, je moja. Inače, ono sa crogorskim nema baš veze, hrvatski je ili hrvatski iz Bosne.... što je veoma bitno za objašnjenje ML-ova. Ono, kome nije jasno, neka pita za prevod.
Dalje, i dapače, unatoč svemu, SPISATELJICA, DOKTORICA, UČITELJICA, su stvari koje sam i čuo.... i zna se gde su domaći a gde gosti, ali, VOJNIKINJA, PSIHOLOGINJA... dolaze iz medijske kuće RINGIJER, nemačke inače, koja je kupila BLIC i medijske kuće b-92, a ako sam neke zaboravio to je zato što ih ne čitam pa i ne vidim. Ukratko: likovi, ja ne znam zbog kojeg razloga osim para koje im neko daje, furaju namernu izmenu jezika kojeg zovemo Srpski, a on je u stvari, srpskohrvatski, BSC bosanishe-serbishe-croatishe... hehehe, uz obogaćenje mrskih nam okupatora, gomile i gomile nemačkih, turskh, ugarskih reči... a sada i lajkovali vi to ili ne, i engleskih što reči, što gramatičkih konstrukcija. Na užas svih nacionalista. Da ga `beš, razumemo se mi poprilično.
I, sve ćemo mi usvojiti, oni možda ne, ali, mi hoćemo. Kad se setim samo.... kako sam se kreveljio ne tako davno, kada je Strangeman u Kroacijalendu uveo reč GLASNOGOVORNIK, jer su do tada i Serbistanci i Krvati koristili portparol (partije iliti stranke)... rek`o, evo ga čovek-zvučnik, u dupetu mu pojačalo... da bi, iako je još uvek bio rat, i naše, i bezbojne i nacionalne partije, dobile svoje GLASNOGOVORNIKE. A i skupština pride.
Zato sada volem da kažem ili reknem: ne mogu Krvati da izmisle toliko novih reči koliko ih mi možemo ukrasti i usvojiti kao svoje! Protiv nas, leka nema!

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

MaliAbner Re: DAPAČE!!! 14.02.2011. 01:27 #294873

broj poruka: 7769
E to je zato sto smo prili tone izbeglica koje su u nasoj dragoj Paradajz Republici nastavili da zive po svome...
Mom kolegi izbeglici nije bilo pravo sto sam ga stalno ispravljao kad je upotrebljavao krvatske reci, onda mi je prigovorio da to ne radim a ja sam mu rekao da nadje prevodioca ili tutora za srpski...
Isto tako su mi u komsiluk dosle neke porodice navodno izbegle sa KiM i onda mi u sred BGD pricaju siptari, naravno kulturno sam im rekao da prestanu sa time jer zelim da znam sta mi pricaju iza ledja ili cu da ih umlatim ko siptare... od tada su i juzni akcenat izgubili...

Sve je u nama jer smo previse pomirljivi prema nemackom govnu koje je jel`te bolje i sladje od naseg, ne znam ni ukus naseg zato sto ga nisam probao nekako uvek ostanem na prici.

P.S. Jel ima neko da poseduje LJUBICASTOG KARADAGANCA(crnogorca), BOSANCA, ITD...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Reč koju ja koristim, je moja. Inače, ono sa crogorskim nema baš veze, hrvatski je ili hrvatski iz Bosne.... što je veoma bitno za objašnjenje ML-ova. Ono, kome nije jasno, neka pita za prevod
:: Dalje, i dapače, unatoč svemu, SPISATELJICA, DOKTORICA, UČITELJICA, su stvari koje sam i čuo.... i zna se gde su domaći a gde gosti, ali, VOJNIKINJA, PSIHOLOGINJA... dolaze iz medijske kuće RINGIJER, nemačke inače, koja je kupila BLIC i medijske kuće b-92, a ako sam neke zaboravio to je zato što ih ne čitam pa i ne vidim. Ukratko: likovi, ja ne znam zbog kojeg razloga osim para koje im neko daje, furaju namernu izmenu jezika kojeg zovemo Srpski, a on je u stvari, srpskohrvatski, BSC bosanishe-serbishe-croatishe... hehehe, uz obogaćenje mrskih nam okupatora, gomile i gomile nemačkih, turskh, ugarskih reči... a sada i lajkovali vi to ili ne, i engleskih što reči, što gramatičkih konstrukcija. Na užas svih nacionalista. Da ga `beš, razumemo se mi poprilično
:: I, sve ćemo mi usvojiti, oni možda ne, ali, mi hoćemo. Kad se setim samo.... kako sam se kreveljio ne tako davno, kada je Strangeman u Kroacijalendu uveo reč GLASNOGOVORNIK, jer su do tada i Serbistanci i Krvati koristili portparol (partije iliti stranke)... rek`o, evo ga čovek-zvučnik, u dupetu mu pojačalo... da bi, iako je još uvek bio rat, i naše, i bezbojne i nacionalne partije, dobile svoje GLASNOGOVORNIKE. A i skupština pride
:: Zato sada volem da kažem ili reknem: ne mogu Krvati da izmisle toliko novih reči koliko ih mi možemo ukrasti i usvojiti kao svoje! Protiv nas, leka nema
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Shomiman `Znaci`, Чувај ме Боже 14.02.2011. 02:12 #294876

broj poruka: 1187
`Чувај ме Боже од српскиот национализам, хрватската култура и муслиманскиот Мерхамет.`

Teach me, mother fuck me

`Kako da ja zemam Ljiljana
Ljiljana moma ubava
Ljiljana tenka, visoka
Ljiljana siten bosilok
Ljiljana edna na majka

Ucam te sinko,karam te
Povikaj trista majstori
Napravi cesma sarena
Navrati voda studena
Site selani ke dojdat
I Ljiljanini drugarki
Em,site kales nevesti
Belkim Ljiljana ke dojde

Poslusal Stojan majka si
Povika trista majstori
Napravi cesma sarena
Navrati voda studena
Site selani dojdoa
I Ljiljanini drugarki
Em, site kales nevesti
Kucka Ljiljana ne dojde`

Bread and salt

`There`s someone in my head, but it`s not me!`

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs