Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
problem sa pucanjem interneta
STRANA 1 OD 1
EREMIC problem sa pucanjem interneta 13.02.2011. 12:59 T33607

status: user
broj poruka: 168

Ovako problem je sledeci: Dok sam na netu i radim bilo sta sto je nevezano za SKYPE sve je u redu. Medjutim par minuta posle startovanja SKYPE prijavi mi no netvork conection (na modemu svetli lampica internet ali ja vise nicemu ne mogu da pristupim) Resenje je restart modema i onda sve ispocetka.Dok se ispricam sa familijom po inostranstvu izgibim 3 kile zivaca a postoji i opasnost da modem izleti kroz prozor.
To sve je pocelo da se desava od juce kada me je zena naterala da promenim raspored po sobi. Naravno raskacio sam racunar i sve ponovo zakacio kako je bilo (nije mi prvi put).
Pitanje je sada da li da preinstaliram SKYPE sto i nije neki problem i da li smem da resetujem modem na ono njegovo malo reset dugmence . Zaboravih PTT ADSL
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict cek, jel pukne LAN veza do rutera ili samo internet konekcija? 13.02.2011. 13:02 #294626

broj poruka: 4515

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Iznajmite Sony PlayStation 3 u Beogradu http://www.iznajmiPS3.com/

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
EREMIC pucanje interneta 13.02.2011. 13:13 #294632

Izgleda da sam slagao.sada je poceo da ispada i dok sam na pc berzi .Sve lampice na modemu rade kao da se nista nije desilo a interneta nema (racunar prijavi no netvork conection). Rec je o telekomovom ADSL modemu koji nije bezicni vec ima 4 LAN prikljucka. Znaci nemam pojma sta pukne zbog prokletih lampica koje i dalje svetle kao da je sve u redu. Cim resetujem g... od modema bude sve ok u narednih par minuta
vladarko Obrati pažnju na 1. prostu rečenicu koji ti je markopvict napisao. 13.02.2011. 13:26 #294635

broj poruka: 4228
Problem izgleda nije do rutera, već do konekcije između računara i rutera - kabl možda nije `ušao` koliko treba.

Pozdrav!

Vlada

EREMIC Nije do LAn konekcije 13.02.2011. 13:31 #294637

Sada sam upalio racunar kod klinca u sobi i isto se desava. Znaci Modem ili spliter. Smem li da resetujem modem na ono malo dugmence za sta je potrebna igla.

offline71 re 13.02.2011. 14:12 #294649

broj poruka: 462
Imao isti problem,to je onaj prvi huawei hg 520,rešio zamenom rutera,naravno od strane telekoma.Znači po svoj prilici riknuo ruter.Pozovi ih sutra,prijavi kvar,i zameniće ti.Još ćeš dobiti ovaj noviji hg520c sa wirelessom.Meni su to odradili u roku od jednog dana.

VMARC Moze biti spliter vrlo lako... 13.02.2011. 14:19 #294650

broj poruka: 9420
A moze isto tako da bude uticnica ili strujni adapter od rutera.
Dakle, da li si posle promene rasporeda ruter ukljucio u istu strujnu uticnicu (produzni kabl) i da li si siguran da si prikacio isti odgovarajuci strujni adapter. Takodje, da li si spliter ukljucio u isti telefonski prikljucak i da li pre splitera imas vezan neki telefon. Da li se veza prekida kada koristis neki od telefonskih aparata u kuci... Proveri sve to.

S1000RR

acayo xmmm 13.02.2011. 18:22 #294705

broj poruka: 851
i meni se jedno vreme to desavalo, isto PTT net ali sagem modem.Svetlele su sve lampice cak je i dole pisalo uredno network intenet access ali nista od interneta. Probaj drugi spliter, koliko se secam meni se to desavalo dok je islo sve preko splitera koji sam dobio od PTT-a. Posle sam u win-winu uzeo neki spliter za 250 din i od tada sve lepo sljaka..

http://hd-torrents.org/torrentbar.php?/75087.png
http://hd-space.org/torrentbar.php/13088.png

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs