Bijah prvi koji je na ovaj forum doneo adthe.net kao sajt sa linkovima i video prikazima programa (zaštićenih 99%) koji su mogli slobodno da se gledaju (čitaj, utakmice i mečevi, uglavnom)...
E, pa, stigla ih njihova RIA... Homeland Security Investigations...
Ma baš sam sinhronizovao bookmark-e opere na linuxu sa onima na winu, kad se pojavi onaj `sprečiteljski` sajt-logo... mesecima ne gledam to, tek kada nešto nema na kablovskoj. A opera pokazivala original sliku home strane sajta od pre... i ne primetih. Što rek`o Čorba: protiv mene leka nema, ja imam... druge provajdere.
:: Uvek može da se nađe alternativni domen. Bez brige :: :: http://www.youtube.com/watch?v=WBmVxATDSJ :: Moje sokoćal :: i3 55 :: Asus P7P55D PR :: 2Gb DDR3 (neka na 1066 :: Asus 8800GT :: Čifteković 0,35K :: HDD WD crni 1TB, WD zelembać 1TB i WD zelembać 1,5T :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.