Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
FileServe
STRANA 1 OD 1
-ShonE- FileServe 06.02.2011. 16:04 T33440

status: user
broj poruka: 3529
Ovako,
vec godinama uplacujem rapidshare premium nalog i stvarno mogu reci da sam prezadovoljan, ali kako vreme odmice sve manje i manje linkova nalazim na rapidshare-u, a sve cesce na fileserve serverima. Zbog takve situacije, a s obzirom na isticanje rapid premium naloga, resim ja da tako uplatim fileserve za promenu, i tako uzmem ja nalog na 6 meseci.
Posle evo koriscenja nekih 3 nedelje, mogu samo da kazem da sam razocaran, ali totalno, serveri su im toliko usporili da je to sramota, download mi u vecini dana tesko prelazi 150kb/s i pada do sramotnih 40kb/s, a ranije kad sam u par navrata skidao nesto sa njih preko free-a i islo je Ok. Da napomenem da raspolazem sa netom brzine 16Mbits. Po svemu sudeci serveri su im postali toliko prebukirani da ne mogu da odgovore na potrebe korisnika. Sve u svemu, sad sam se zarobio sa ovim i ako nista ne poprave do daljnjeg definitivno se vracam na rapid.

Zeleo sam ovu informaciju da podelim sa svima onima koji zele potencijalno da uplate nalog kod njih, pa tako da ih se klone, ukoliko se nesto ne promeni ubuduce.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
INXS re 06.02.2011. 16:20 #292569

broj poruka: 482
Ja sam sa drugarom imao rapid nalog na 3 meseca,ali posle uvodjena rapidsa nisam vise uplacivao.Po mom misljenu bolje ti je bilo da si uplatio hotfile.6 meseci je 3200 dindzi,skida uvek full brzinom i nema da zeza.Ja imam 2mb net i skida mi 274kb/s, i nemas apsolutno nikakvih ogranicenja sto se tice download-a.
Asus P5QL-PRO Intel E5200 2.5Ghz@3.00 Western Digital 640gb 2x1Gb kingston ddr2 800mhz Asus EAH 6850 Cucore

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 06.02.2011. 16:26 #292571

broj poruka: 2591
To mi je malo cudno jer uplata premium naloga za sobom povlaci gomilu pogodnosti koje su tamo nabrojane, a izmedju ostalog i maximum download speed. Koliko god da su im optereceni serveri imaju na neki nacin obavezu da vama, premium koristnicima, obezbede full speed. Ja sam ranije uplacivao RapidShare naloge ali sam prestao jer je sve manje ljudi koji uploaduju fajlove kod njih, a sve vise na HotFile, MU i FS. Mozda ti je bilo pametnije da uplatis premium na MU...
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Pisko E, sad mu nije ništa 06.02.2011. 16:33 #292574

broj poruka: 6645
Uplatio je na beeee, posle će na muuu. Mada, i meni smrdi da su te tako zavrnuli, nikakve razlike nema od free usera, osim možda čekanja do novog skidanja. Da im krkneš neki e-mail sa screenshotovima? Ili da vidiš po forumima, možda je to pravilo stvarno, ali ti nisi gledao pre...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

raic re 06.02.2011. 16:35 #292576

broj poruka: 9006
Da li si im se žalio da ti je download slab?

Inače, najviše linkova je sad na hotfile, a sa fileserve ionako nema čekanja ni ograničenja, jedino što moraš da kucaš kepču, tako da ga i nema smisla plaćati.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

Pisko Wallah! 06.02.2011. 17:04 #292591

broj poruka: 6645
Što smo ga obodrili!
Sad može mirna srca da se bači u vodu... još neko da se javi da su ovi ostali servisi duplo jeftiniji, pa da ga dotučemo.
Žali se jajarama, možda su ubeđeni da ih je neko prešao sa lažnim nalogom ili kradenom karticom, takve atribute dobijaju sve novčane transakcije iz Serbistana, uglavnom, sa pravom....

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

Ishmerish Re: ... 06.02.2011. 17:47 #292612

broj poruka: 7285
Definitivno megaupload, daleko najbolji od svih ovih nazovi sharing site-ova.

a onaj filesonic sto mi se penje po kurbli to je tek za pesmu!

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

http://imgur.com/QFXgQ.jpg

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: To mi je malo cudno jer uplata premium naloga za sobom povlaci gomilu pogodnosti koje su tamo nabrojane, a izmedju ostalog i maximum download speed. Koliko god da su im optereceni serveri imaju na neki nacin obavezu da vama, premium koristnicima, obezbede full speed. Ja sam ranije uplacivao RapidShare naloge ali sam prestao jer je sve manje ljudi koji uploaduju fajlove kod njih, a sve vise na HotFile, MU i FS. Mozda ti je bilo pametnije da uplatis premium na MU..
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
::
imarkovic Re: Re: ... 06.02.2011. 18:30 #292628

broj poruka: 18997
megaupload jos uvek vrh.. a kada nema onda koliko sam primetio u FULL-u uvek FileSonic i Duckload, kada naletite ODMAH copy, jer uglavnom su single fajlovi.. za FileSonic djene djene ali duckload gotovo uvek da naletim na single i brzina uvek zakucana na max.

:: Definitivno megaupload, daleko najbolji od svih ovih nazovi sharing site-ova
:: a onaj filesonic sto mi se penje po kurbli to je tek za pesmu
:: Lala 4ever!
:: http://spedr.com/4tb3
:: http://imgur.com/QFXgQ.jp
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: To mi je malo cudno jer uplata premium naloga za sobom povlaci gomilu pogodnosti koje su tamo nabrojane, a izmedju ostalog i maximum download speed. Koliko god da su im optereceni serveri imaju na neki nacin obavezu da vama, premium koristnicima, obezbede full speed. Ja sam ranije uplacivao RapidShare naloge ali sam prestao jer je sve manje ljudi koji uploaduju fajlove kod njih, a sve vise na HotFile, MU i FS. Mozda ti je bilo pametnije da uplatis premium na MU..
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: ::
:: ::
-ShonE- re 06.02.2011. 20:16 #292660

broj poruka: 3529
Nasmeja me pisko bas bas! Heh he! Necu se baciti nigde. Malo me pogodilo sve ovo oko te fucking brzine, pa reko da podelim sa vama.
BTW cena je ok, 3050,00 din. za 6 meseci, inace lepo sam testirao pred kraj isticanja rapida, posto sam zeleo da predjem na drugi server, i sve je bilo super, kao da se sve okrenulo onog trenutka kad sam uplatio premium, od tada nikako da dobijem one brzine koje sam imao ranije na free. Probano sa vise provajdera, i isti je q...., tako da, sto rece da vidim da im sibnem neki mail pa da vidim sta ce reci, nema mi druge.
Inace free je ok, samo onaj `kepca` se saceka posle svakog fajla i to je to, ali mora brale da se sedi non stop pored kompa, nesto me mrzi da razmisljam o tome.
Smesna je para u pitanju, tako da nije problem, mozda sam trebao neki drugi server da uplatim ali sta je tu je, fileserve mi je nekako u poslednje vreme bio bas zastupljen, bar za ono sto ja skidam.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs