Ma ja kao pojedinac...Meni je bitna samo uplata a oni mi salju na adresu na koju zelim...Htela sam WESTERNOM da uplatim ali oni ne primaju taj vid uplate...Javi mi se na mail sanitymushed@yahoo.com
Kucaj ebay srbija u guglu, lik sa tog sajta kupuje preko ebaya, uz proviziju, ja sam preko njega dobio iz kine bateriju neku. Na 500din mi uzeo jos 200kinti. Sve stvar dogovora. A imam i ja paypal, samo mi ostalo jos 20 centi :)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
eheh,hvala...I to mi je trebalo...Nekad je bio LOMBARD.RS,ali sada vise ne postoji :) A meni je sada bitno samo da uplatim taj novac paypalom pa cu posle videti za taj ebay...
Trebalo mi pa nisam se hteo natezem. On tako lupi otprilike. Za hd2 ga pitao da mi uzme futrolu id dvesta din a trazio proviziju 2.5x vecu, oko 250%, i ja kazem `da nije malo mnogo` a on `pa kad imas hd2 imas i za proviziju :)` nesto tako, ne secam se. Taj put sam ga odjebo.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Ap
Kome treba novac na paypal, ima viska uvek, a i vrsim usluznu kupovinu preko mog ebay naloga za proviziju od 10%. Znaci vi nadjete sta hocete, dogovorimo se oko isplate novca gde ce da bude, ja stavim vasu adresu shipping listu, i ako salju za Srbiju kupujem. Ako je manja suma, mozete mi uplatiti na racun prvo, dinarski, uz dogovor, ako hocete pare da vama prebacim na paypal ili nesto vece mozemo i da se nadjemo negde i da prebacim kome treba. Mail je viktorbgd@yahoo.com tel je 066345345
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647055. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.