Imam ovaj tel vec duze vreme i NEMA TEORIJE da namestim internet na njemu. Koristim MTS (064, 066). 100 puta sam slao zahtev za podesavanja , prihvatim sacuvam, NECE... Takodje sam i rucno pokusao - NECE. Nosio sam kod operatera vipa (koji se razume u to) i nije znao da podesi. Inache preko wifi net radi odlicno. Trenutno imam besplatne MB, zato se nerviram sto ne mogu nikako da podesim.
Jel ima neko mozda pomenuti model i ako ima jel mu radi internet?
Ako se desi da neko ima, u sta sumnjam, nek slika SVA podesavanja i nek mi pusti na mail, bio bih mu zahvalan.
Probaj bez upisane IP adrese. (172.017.088.198) Imam ga ja, ali mi nije dostupan do petka. Radi mi GPRS. Ako ne resis do tada, napisacu ti podesavanja.
Ip adresa mi je na Automatically, a Proxy je bio na toj IP adresi, obrisao sam je i isto nece.
Ae molim kad bude kod tebe tel seti se, pa mi napisi podesavanja. mail: plamen_ks@live.com
pokusavao sam sve zivo, ma nece.
:: Probaj bez upisane IP adrese. (172.017.088.198 :: Imam ga ja, ali mi nije dostupan do petka :: Radi mi GPRS :: Ako ne resis do tada, napisacu ti podesavanja :: :: :: https://www.bambimobil.blogspot.co :: ::
Nikada ni o jednom telefonu nisam procitao toliko negativnih...
01.02.2011. 06:56
status: user broj poruka: 10997
clanaka (review) kao o ovom SonyE-ovom modelu... U dvema stvarima svi kriticari se slazu: sporost i nizak kvalitet izrade (i ekran i telo su skloni kvarenju). Nekolicina eksperata istice kao `krajnje nelogicno` izostavljanje 4-og band-a i HSDPA-funkcije...
Re: Nikada ni o jednom telefonu nisam procitao toliko negativnih...
02.02.2011. 00:51
status: user broj poruka: 2836
Ne znam, mene kod ovog telefona nervira: 1. Sto mi ne radi net preko mts-a 2. Sto ne moze da stane vise od 1400 poruka 3. Sto je pomalo spor
Prednosti:
1. tastatura 2. izrada (nikad mi se nije ugasio prilikom pada, ili nedaj boze pokvario) 3. Wifi 4. touchscreen, perfektno radi, i to bez olovke... 5. itd
Ne znam za to, ali znam da je malo prodavan, msm taman je zaziveo sony ericsson je prestao sa proizvodnjom...
:: clanaka (review) kao o ovom SonyE-ovom modelu... U dvema stvarima svi kriticari se slazu: sporost i nizak kvalitet izrade (i ekran i telo su skloni kvarenju). Nekolicina eksperata istice kao `krajnje nelogicno` izostavljanje 4-og band-a i HSDPA-funkcije.. :: ::
Re: Re: Nikada ni o jednom telefonu nisam procitao toliko negativnih...
02.02.2011. 03:49
status: user broj poruka: 9459
Ajd, jedino sto ima smisla sto ti je za tvoj ukus pomalo spor...Ali zar ti je malo 1400 sms-a? Pokusaj sa :MyPhoneExplorer programcicem: http://www.fjsoft.at/en/downloads.php , pa ih laganica bekapujes. Inace, aplikacija je prva liga i radi 5X bolje od PCsuite-ta.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ne znam, mene kod ovog telefona nervira :: 1. Sto mi ne radi net preko mts- :: 2. Sto ne moze da stane vise od 1400 poruk :: 3. Sto je pomalo spo :: :: Prednosti :: :: 1. tastatur :: 2. izrada (nikad mi se nije ugasio prilikom pada, ili nedaj boze pokvario :: 3. Wif :: 4. touchscreen, perfektno radi, i to bez olovke.. :: 5. it :: :: Ne znam za to, ali znam da je malo prodavan, msm taman je zaziveo sony ericsson je prestao sa proizvodnjom... :: :: :: clanaka (review) kao o ovom SonyE-ovom modelu... U dvema stvarima svi kriticari se slazu: sporost i nizak kvalitet izrade (i ekran i telo su skloni kvarenju). Nekolicina eksperata istice kao `krajnje nelogicno` izostavljanje 4-og band-a i HSDPA-funkcije.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.