Drug hoce da me angazuje da mu pravim sajt za njegovu firmu. Uplatio je u Orionu hosting i Domen i za sada, dok ne zavrsim sajt, hoce da napravim samo jednu stranicu da je sajt u izradi, i to je ok, ali kaze da hoce da namestimo te mail naloge da bi mogao da komunicira sa partnerima. Kako se to radi? Jel moze mala pomoc? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Ukupna kvota - 1.5 GB Prostor na disku - 1.5 GB Mesecni protok - 100 GB Broj poddomena - 100 Broj sajtova - 1 Parkiranje domena - 10 Webmail - da Broj email naloga - 100 Email kvota - 1,5 GB Prosledjivanje poste - Neograničeno
Koja je procedura podesavanja istih? **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pa ako Orion hostuje onda mislim da moras njima da se obratis i kazes hocu da mi otvorite PeraPeric@TajTvojDomen.nesto A ako tako ne moze onda sam moras da napravis mail server i klijente i smtp proxy server, ali to je vec sex :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.