Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Hosting sajta
STRANA 1 OD 1
mkukic Hosting sajta 09.01.2011. 15:09 T32508

status: user
broj poruka: 2591
Zavrsavam sajt za jednu i firmu i uskoro bi trebalo da je postavim na net. E sad cesljao sam malo forum i video da preporucujete Orion za hosting. Otisao sam na njihov sajt, izabrao osnovni paket za hosting, izabrao neko ime za sajt, cisto da vidim kolika ce biti ukupna cena, ali me je zbunila sledeca slika:

http://img715.imageshack.us/img715/691/orionx.jpg

Sajt je radjen u Joomla-i tako da mi je potreban Linux mikro hosting i u njemu se navodi 1 MySQL baza a posle u Dodatnim uslugama za hosting postoji opet MySQL baza i Staticka IP adresa koje se doplacuju. Da li to moram da doplatim, tj. firma kojoj radim sajt? Tada cena skace sa nekih 4400 din na 7200 din.

Jos jedna stvar... Kod registracije domena vidim da ima opcija `Zastita WHOIS podataka za .RS domene` koja kosta jos 600 dinara. Da li je ona potrebna?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict dranje... 09.01.2011. 16:38 #280970

broj poruka: 4515
najobicniji linux hosting (cPanel) + 1 baza ti zavrsava posao.
to kosta oko 15 evra kod nas...

Zastita whois hahaha, to vec ne bih da komentarisem koliko smo jadni.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~ LEPI SALE - - - > http://ll.rs/Yuop

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic ... 09.01.2011. 16:45 #280971

broj poruka: 2591
Kao prvo hvala na odgovoru! Koliko viidim ta jedna MySQL baza podataka se zadrzi u osnovnom paketu, kako se moze videti na slici... A sta je sa Statickom IP adresom? Jel to mora da se doplati?
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs