Imam problem sa MSNom. Kada ukucam mail i password izbaci mi retry. http://spedr.com/1djmrc Probao sam ripeir i opet isto. Isto sam probao i sa najnovijim MSNom 2011 i opet isto. Probao sam i na drugom racunaru isto. Pre nekih mesec dana mi je radio kad sam zadnji put ulazio. Da li ovo znaci da moram nov da napravim ili mu ima leka? Keep cool, keep al the power.
Googlam vec 10ak minuta i nista ne pomaze. Meni je account blokiran a nasa drzava nije podrzana da mi posalju kod da odblokiram. Sve sto sam do sad nasao je to da trazim taj kod :(. Keep cool, keep al the power.
:: Googlam vec 10ak minuta i nista ne pomaze. Meni je account blokiran a nasa drzava nije podrzana da mi posalju kod da odblokiram. Sve sto sam do sad nasao je to da trazim taj kod :( :: Keep cool, keep al the power. ::
Obratio sam se tehnickoj podrsci. Sacekacu dan-dva da vidim dal ce da odgovore. Ako ne onda cu preko prijatelja iz Britanije da sredim. Hvala. Cudno mi je to sto se ja ulogujem na windowslive sajt i vidim ko mi je on line a msn nece ni da cuje. Keep cool, keep al the power.
:: Uloguj se ovde i poslaće ti ko :: https://account.live.com :: Još ti samo treba ortak od poverenja u nekoj od podržanih zemalja da ti kaže koji je kod :: :: Ako nemaš možeš i da se obratiš tehničkoj podršci da ti pošalju na neki drugi način :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Googlam vec 10ak minuta i nista ne pomaze. Meni je account blokiran a nasa drzava nije podrzana da mi posalju kod da odblokiram. Sve sto sam do sad nasao je to da trazim taj kod :( :: :: Keep cool, keep al the power. :: :: ::
:: Obratio sam se tehnickoj podrsci. Sacekacu dan-dva da vidim dal ce da odgovore. Ako ne onda cu preko prijatelja iz Britanije da sredim. Hvala :: Cudno mi je to sto se ja ulogujem na windowslive sajt i vidim ko mi je on line a msn nece ni da cuje :: Keep cool, keep al the power. ::
Probao sam ali ne mogu da menjam pass. Vidim sve ko mi je on line i kad ocu da chat sa njima izbaci mi da mi je acc blokiran. Keep cool, keep al the power.
:: A jesi li probao možda da resetuješ password :: :: Ako možeš da se uloguješ na live probaj i da promeniš nešto od ličnih podataka u profilu pa snimi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Obratio sam se tehnickoj podrsci. Sacekacu dan-dva da vidim dal ce da odgovore. Ako ne onda cu preko prijatelja iz Britanije da sredim. Hvala :: :: Cudno mi je to sto se ja ulogujem na windowslive sajt i vidim ko mi je on line a msn nece ni da cuje :: :: Keep cool, keep al the power. :: ::
:: Probao sam ali ne mogu da menjam pass. Vidim sve ko mi je on line i kad ocu da chat sa njima izbaci mi da mi je acc blokiran :: Keep cool, keep al the power. ::
Kao sto sam ocekivao support mi nije odgovorio. Problem sa resio preko prijatelja iz Britanije, poslao sam kod na njegov br on mi je vratio poruku sa br i sad radi. Hvala. Keep cool, keep al the power.
sledeci put potrazi odgovor u Google, ja sam bas sinoc imao problem sa xp-om x64 u kome ne radi normalno msn v2009 nego uz dodatna cackanja, resio sam za 5min problem, pomogao mi je cika G.
:: Kao sto sam ocekivao support mi nije odgovorio. Problem sa resio preko prijatelja iz Britanije, poslao sam kod na njegov br on mi je vratio poruku sa br i sad radi. Hvala :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: ::
Trazio sam ja po google neki pola sata ali sve se svodilo na to da trazim taj kod, a nasa drzava nema u ponudi. Keep cool, keep al the power.
:: sledeci put potrazi odgovor u Google, ja sam bas sinoc imao problem sa xp-om x64 u kome ne radi normalno msn v2009 nego uz dodatna cackanja, resio sam za 5min problem, pomogao mi je cika G :: ::
trazio si od srpskog Googleta da ti pomogne za Microsoftov MSN..
:: Trazio sam ja po google neki pola sata ali sve se svodilo na to da trazim taj kod, a nasa drzava nema u ponudi :: Keep cool, keep al the power. :: :: :: :: :: sledeci put potrazi odgovor u Google, ja sam bas sinoc imao problem sa xp-om x64 u kome ne radi normalno msn v2009 nego uz dodatna cackanja, resio sam za 5min problem, pomogao mi je cika G :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.