Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
Tutorial i potrebna mi je vasa pomoc pod hitno :) !!!
STRANA 1 OD 1
gile23 Tutorial i potrebna mi je vasa pomoc pod hitno :) !!! 27.12.2010. 20:30 T32181

status: user
broj poruka: 9121
1. Lockez

Sta je Lockerz ? To je sajt gde mozete zaradjivati PTZ (bodove) i menjati ih za razne nagrade, od PayPal novca, iPod nano, shufle, Touch pa do iMac-a, iPad-a, Macbook Pro-a,...

Kako dobiti bodove ? Poene mozete zaraditi na vise razlicitih nacina, login poene (kada se logujete), dailies poene (odgovarate na dnevna pitanja), PLAY poeni (gledate video klipove koji su grozni ) i za koji dan na FWB-u (Friends with Benefits).

Sta je Z List i Ultimate Wallpaper status ? Z List status znaci da dobijate duplo vise poena za bilo koju akciju na sajtu, da biste dobili Z List status morate da pozovete najmanje 20 ljudi na Lockerz. Ultimate Wallpaper je opcija koja vam omogucava da povecate broj zaradjenih poena po svakoj akciji na sajtu, sa Z List gold wallpaperom mozete dobijati cak 8 puta vise poena od pocetnog statusa !

Kako menjam poene za nagrade ? Poene menjate na Shop + UW redemptionima, Special Redemption-ima i 24/7 redemptionu.

Redemption je akcija (kako da je nazovem) kada menjate vase poene za neke nagrade, ali tu mora da se ukuca mnogo stvari (shipping info), tako da je sve to automatizovano programom po imenu LRC Pro (dole u tekstu ce se pomenuti) !

Kako ulazim u redemptione ? U Shop + UW dobijate ako dobijete najmanje 100 bodova iz Shop-a ili kupite Ultimate Wallpaper u odredjenom vremenskom periodu. Za svaki Special Redemption ce Lockerz odrediti uslove da biste usli u njega u 24/7 redemption mozete da udjete kada hocete .

Sta je Shop ? U Shop-u koristite vas novac da biste kupili neki proizvod, naravno koristeci vase PTZ mozete pojeftiniti taj proizvod. SHOP NE RADI ZA SRBIJU, dakle mozete nesto da kupite i da posaljete nekom vasem rodjaku u SAD ili nekoj drugoj zemlji u koju Lockerz salje proizvode kupljene iz Shop-a.

Gde mogu naci najnovije informacije o Lockerzu ? Mozete ih naci u Lockerz Hallway (kada se ulogujete prva stranica koja vam se pojavljuje), na twitter profilu Kathy Savitt i Lockerz-a, takodje mozete i neke informacije pokupiti na facebook stranici Lockerz-a. Sve najbitnije novosti cete moci da saznate na talkprizes forumu samo pod odeljkom Lockerz Discussion. Ja se informisem ovde na forumu i pokupio sam RSS Feed sa oba twitter profila.

Programi (botovi) za lockerz ? LRC Pro je najbolji bot trenutno, kosta samo 7 $. Nekima mozda nije to `samo` 7 $, ali sa ovim programom mozete u uzeti neke od najboljih nagrada veoma lako, ovaj program Lockerz ne moze da detektuje. Lockerz zna dobro za ovaj program jer je aktivan duze vreme, ali 95% nagrada redeemovanih sa ovim programom korisnici dobijaju, tih 5 % nije zbog LRC Pro-a nego do raznih mahinacija sa tim Accountima (fake accounti, LPE, LPA,...). Koristiti PROGRAM ! Oficijelna tema i ako imate nekih problema sa ovim programom postujte tamo ! Takodje imate i Extreeme Redeemer, koji je jeftiniji, ali LRC Pro ima stalno update-ove i zbog toga je bolji !

LPE i LPA su programi za automatsko gledanje video klipova u PLAY-u, moja preporuka je da ih ne koristite jer ih Lockerz lako detektuje i prvom prilikom kada nesto redeemujete lockerz ce vam cancellovati prize i uzeti dobar deo bodova, NE KORISTITI.

Sta je najbolje redeemovati na Lockerzu ? Pa najbolje je ici na Paypal novac, ali onda sledi pitanje sta da radim sa novcem koji ne mogu da izvucem, novac se moze izvuci cak i u Srbiji . Resenje je da odete u Intesu i trazite Visa Internet karticu i registrujete je na PayPal i imacete Verified PayPal account moci cete da dodajete novac na PayPal account i isto tako da ga izvlacite.

Sto ne ici na elektroniku ? Pa takse su enormne pogotovu za nasu drzavu, cak 28 % (mozda i 18% nisam 100% siguran) u odnosu na cenu robe carina + shipment. Naravno ako idete na neke vece nagrade tipa Macbook, dobicete ga po jako niskoj ceni kada se sve sabere .

Uskoro cu postovati jako zanimljiv sajt gde mozete uzeti mnogo bolje proizvode nego na Lockerzu uz odredjene investicije koje se kasnije mogu isplatiti, sajt je ispitan dosad 100% i isplacuje, naravno mozete uzeti i novac umesto neke elektronike.

Sve pare zaradjujete kucajuci Captche (1400 captchi = 1$). Sta sam ja zaradio : iPod nano 6g 16 GB, 50 $ PayPal, 25 $ PayPal, 50 $ iCard, 25 $ iCard, AC Brotherhood i jos par sitnica, sve kad se sabere i oduzme zaradio sam 330 $ za nekih 15 dana, ja sam zadovoljan :).
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 27.12.2010. 20:30 #277159

2. Freebiejeebies

Da biste se registrovali na freebiejeebies morate da odradite offer (Little Bid Tasty) 10 funti. To je sajt gde na osnovu referala zaradjujete novac, imate 3 vrste referala :

Red : Ljudi koji su se registrovali pod vasim referal linkom ali nisu dobili offer (ne daju novac)
Yellow : Ljudi koji su se registrovali pod vasim referal linkom ali cekaju da budu provereni od strane administracije
Green : Ljudi koji su se registrovali pod vasim referal linkom i odradili su offer (od njih doijate novac)

Jedan referal vredi 27 $ ili 17 funti, ako cete referale da pretvorite u novac, a ako cete u neku fizicku stvar (ne shippuju u Srbiju) vrede vise, za iteme preko 1500 funti 1 referal vredi 24 funte.

3. Spinglo

Postoje 3 competition-a, ali main je daily competition. Sistem je jednostavan ako ste u prvih 30 po broju bodova dobijate nagrade (Macbook Air, iPhone 4/iPad/iPod nano). Poene dobijate invite-ovajuci ljude na ovaj sajt pod vasim referal linkom. Princip sajta je jednostavan, ako pozovete najvise ljudi u toku jednog dana dobijate nagradu :). Jedina caka kod registracije je sto morate da ukucate vas broj mobilnog, preko koga dobijate confirmation code :).

POTREBNA MI JE VASA POMOC !

Danas sam aktivan na Spinglo i usao sam u top 30 treba mi jos par ljudi da dobijem Iphone 4. Evo mog referal linka, ako ste u mogucnosti registrujte do 1h i po mogucstvu povezite vas spinglo account sa vasim spinglo account-om :).

http://www.spinglo.com/i/gile12345

Molim vas da mi help treba mi mnogo ljudi :) ! Kako se registrovati, samo kliknete na ovaj link kada vam zatrazi broj moba upisite :

+381 zamenjuje prvu nulu, dakle broj 064 123 45 67 ce izgledati ovako +381641234567

Ako nekoga nesto zanima detaljnije sutra cu odgovoriti, veceras radim spinglo izvinite :).

Pozdrav!
alrad 27.12.2010. 21:31 #277190

broj poruka: 4829
Znaci, za 15 dana si otkucao 462.000 captchi ?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: 27.12.2010. 21:49 #277195

Jesi lud XD :). Ukucao sam 10 k captchi, kupio program i redeemovao ono sta sam naveo. Dakle nekih 8 $ sam preveo u 330 $ :). Krace receno :). Inace ovo za spinglo i help nije bitno :). Ako neko ima neko pitanje i zeli detaljno da radi neka me contact na email :), nemam ja nista od ovoga :).

Pozdrav!

:: Znaci, za 15 dana si otkucao 462.000 captchi
::
Snoopy- - - 27.12.2010. 22:18 #277206

broj poruka: 6083
Isplati se zaludeti se. Nije fora i ne ignorisite ovo. Mislim, gile ziv primer. Ja imam 11k poena za..4-5 dana a za PS3 kada dodje redemtion vam treba 8000, samo je pitanje da ubodete. E tu dolazi onaj program u akciju. Sve u svemu mnogo srece treba.

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

gile23 ... 28.12.2010. 00:17 #277237

Inace vidim da sam gore omasio, gore treba da pise 1. Lockerz. A evo par proof-ova sto se tice mojih nagrada :) :

Moj Paypal status :) :

http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/Proof1-1.jpg

Status mog nano-a :) :

http://i399.photobucket.com/albums/pp78/gile12345/Proof2-1.jpg

Pozdrav!
aco Ovaj lockerz nije los 28.12.2010. 19:45 #277383

broj poruka: 2788
Sinoc sam se reg oko 21h i vec imam 2000 ptz. Planiram da skupim oko 40k ptz pa da onda krecem u aukciju :D. Hvala Gile na ovom sajtu :D.
Keep cool, keep al the power.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647015.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs