Ma bilo koji video encoder, recimo imtoo video encoder. Odlično radi i wavepad audio editor, ako ne može da otvori video fajl skinuće sam sa servera kodek koji mu fali, odlično ako oćeš i malo da secneš spot
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ima program koji to odmah radi, ne mora da se skida ceo spot pa da se čupa zvuk. Nije mnogo nekvalitetan zvuk, čini mi se da jeu 128bita pa može da prođe. Program u naslovu ima youtube i mp3, pa googlaj, ja neću to da ti serviram, ne što neću nego ga nisam koristio pa ne znam iz rukava. Poseti npr. https://www.katz.cd i ukucaj youtube mp3 download(er) i tako nešto i naći češ.
:: :: Ima program koji to odmah radi, ne mora da se skida ceo spot pa da se čupa zvuk. Nije mnogo nekvalitetan zvuk, čini mi se da jeu 128bita pa može da prođe :: Program u naslovu ima youtube i mp3, pa googlaj, ja neću to da ti serviram, ne što neću nego ga nisam koristio pa ne znam iz rukava :: Poseti npr. https://www.katz.cd i ukucaj youtube mp3 download(er) i tako nešto i naći češ :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
1. skines sa YouTube Downloader ver. >2.0 (Bienne Soft), u njemu imas posle izbor convert mp3, mp4, avi itd - njega koristim i za mob. telef. i sl.
2. za ozbiljnije potrebe AIMP2 Audio Recorder, podesis bitrate 0d 32 do 320, ABR, CBR ili VBR pustis spot i snimis u zeljenom kvalitetu tonski deo koji hoces.
Dok ti je ukljucen JDownloader, kopiras link i automatski u JDl-u napravi dva foldera (jedan video fajl, drugi mp3 fajl). Obrises video i ostane ti mp3.
Power YouTube to MP3 Converter - preporuka! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.