OK, bila je tema x puta ali ne radi download, nesto se promenilo. Ranije sam koristio ff add-on `1 click youtube video dovnload` i `youtube downloader`. Sada ne rade ni jedan. JD radi ali moras da izaberes format fajla a ostalo da pobrises, jer ucita sve, sto je prilicno smaranje.
Opet je neko promenio kod - verovatno youtube jer mi se cini da nije do ove nove verzije ff-a 3.6.13., probao sam downgrade i isto ne radi...
Resenje?
P.S. Mislio sam da nazovem temu `za Raica i ostale` ili `Tortojede upomoc!`
Re: Orbit downloader je broj1 za grabbing videa sa YouTube-ta...
14.12.2010. 00:31
status: user broj poruka: 911
tortojede ,moze jedno pitanje jer vidim da duze vreme korisstis orbit...Jel je moguce iskljuciti redirekciju na stranicu posle downloada na kojoj pise `Download transfered to Orbit Downloader. Click `Previous` to go back and keep browsing.` ? Ne znam zasto ali strasno me iritira ,non stop moram da se vracam ...Zar ne moze da se downloaduje klasicno kao i vecina drugih download mnagera ?
Ja koristim youtubedownloader i radi,e sad,pre neki dan probam da skinem neki spot i nece,izbaci error htp npr 405 not found(ili nesto slicno),i koristio sam realplayer,on je radio savrseno.E sad,odradim deinstalaciju starog i instaliram novu verziju youtube downloader-a i ola,radi savrseno.Probaj to. Pozdrav
Down helper sa gonzilu je dobitna kombinacija, cak i po neki klip koji ne volem da gledam, kobajagi, a svuce se, jbg..Mozes i sa novim IDM-om, odlicno odradjuje posao,``vata` sve zivo!Samo ga integrisi sa omiljenim browser-om i cepaj,blago nama!
Re: Re: Orbit downloader je broj1 za grabbing videa sa YouTube-ta...
15.12.2010. 01:53
status: user broj poruka: 10997
@Bassivity - ako ti trenutno ne treba preusmeravanje dowload-a na Orbit, mozes njegoviim `preferences/monitoring` da uncheck-iras browser taj-i-taj... @ObradMi - slabo si obavesten. Ni jedan av+firewall (na masinama sa kojih sam ga posecivao) ga ne drzi na crnoj listi niti je registrovao sumnjive aktivnosti na njemu niti ga ima na listi blokiranih sajtova u IE-ovom `privacy/sites`...
:: tortojede ,moze jedno pitanje jer vidim da duze vreme korisstis orbit...Jel je moguce iskljuciti redirekciju na stranicu posle downloada na kojoj pise `Download transfered to Orbit Downloader. Click `Previous` to go back and keep browsing.` ? Ne znam zasto ali strasno me iritira ,non stop moram da se vracam ...Zar ne moze da se downloaduje klasicno kao i vecina drugih download mnagera :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: CARPE DIEM :: :: :: i ne samo odatle.. :: :: :: :: http://www.brothersoft.com/download-orbit-downloader-54366.htm :: :: :: :: :: ::
Imam stotine youtube klipova da skinem, neke tutorijale, samo ih nahvatas sa `drzh` ga` (get it) dugmencetom, stisnes download u taj direktorijum sto si definisao i on to skida sam, paralelno, a ti lepo prosetas, zhvaknes koju orbit zhvaku ikad se vratis... sve skinuto... i nemam nikakvu redirekciju?
bas cu da probam da li radi i sa nekim drugim broadcasting hosterima, lepo i korisno bi bilo npr. xhamster...
Fini je i ovaj downhelper za tako neke pojedinacne klipove ali bio je mnogo bolji za to 1 click downloader koji ce izgleda od nove verzije ici shareware...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.