Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
PayPal
STRANA 1 OD 1
gogi1 PayPal 13.12.2010. 13:30 T31742

status: user
broj poruka: 2076

Pozdrav drugari. Da li je neko uspeo da se reigstruje na PayPal? Imam Visa Virtuon i treba da izvrsim neko placanje, a moneybookers ne prihvataju samo paypal.
Kad pokusam da unesem credit card info, izadje obavestenje only CC from approved countries can be used on paypal. Vec sam probao da se registrujem na Bugarsku i Finsku ali izgleda da prepoznaju IP adresu.

Jel neko uspeo da se registruje i izvrsi placanje?

Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 Re: PayPal 13.12.2010. 14:31 #271972

broj poruka: 9121
Imas na benchu 2 teme i tamo je dosta ljudi uspelo sa Visa Internet karticom banka Intese :) ?

Pozdrav!

::
:: Pozdrav drugari. Da li je neko uspeo da se reigstruje na PayPal? Imam Visa Virtuon i treba da izvrsim neko placanje, a moneybookers ne prihvataju samo paypal
:: Kad pokusam da unesem credit card info, izadje obavestenje only CC from approved countries can be used on paypal. Vec sam probao da se registrujem na Bugarsku i Finsku ali izgleda da prepoznaju IP adresu
:: Jel neko uspeo da se registruje i izvrsi placanje
:: Hval
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco Kad se vec prica o PayPal 13.12.2010. 15:40 #271984

broj poruka: 2788
Dali se zna kad ce ovo da krene sa radom kod nas ako ce uopste da nas ubace u funkciju?
Keep cool, keep al the power.
Dragot re 13.12.2010. 16:06 #271997

broj poruka: 1149
Danas citam u Blicu ministarka je izjavila da ce od 2011 godine PAYPAL uvrstiti i Srbiju...

ASUS P5Q PRO
Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ
2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS
SAMSUNG F1 750GB & F2 1.5 TB
GAINWARD GTX 260 SP 216
OCZ 600W SXS
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
SAMSUNG T220
LOGITECH X-540
A4 TECH G800 & X-755FS & X7-800MP

aco Re: re 13.12.2010. 16:09 #271998

Ako pocne da radi kod nas od 2011 svaka im cast. Mada ja mislim da od toga nema vajde do 2012.

:: Danas citam u Blicu ministarka je izjavila da ce od 2011 godine PAYPAL uvrstiti i Srbiju..
:: ASUS P5Q PR
:: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH
:: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H
:: SAMSUNG F1 750GB & F2 1.5 T
:: GAINWARD GTX 260 SP 21
:: OCZ 600W SX
:: COOLER MASTER 690 II ADVANCE
:: SAMSUNG T22
:: LOGITECH X-54
:: A4 TECH G800 & X-755FS & X7-800M
codeus ... 13.12.2010. 17:01 #272019

broj poruka: 4054

kontate vi sta je paypal .. kontate vi sta je srbija ... niti ce paypal ikada doci u srbiju .. niti ce srbija ikada otici u svet .. pat pozicija sa dinkicevim zatvorenim finansijskim sistemom ..

toocool Re: re 13.12.2010. 17:45 #272035

broj poruka: 1092
ako je to izjavila gospodja ministarka za telekomunikacije mozemo odmah svi u paketu
da se ubrusemo za to
ta ista (malo podgojena) je izjavila pre odprilike 2 godine da ce do 2010 cene internet usluga da se izjednace sa ostalima u regionu pa nista
(primer, u bugarskoj trenutno 2mb/512 kosta 9 evra a 4mb/1 kosta 17)
na napomenem, ne moras da uzimas ni jednu dodatnu uslugu uz to (tipa iptv ili sta vec) i ugovor nije na 24 meseca vec na 3 meseca pa ako ti ne ne svidja posle ga raskines
izem ti zemlju kad su nam bugari zapad

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568

:: Danas citam u Blicu ministarka je izjavila da ce od 2011 godine PAYPAL uvrstiti i Srbiju..
Pisko Johny B. Štulić 13.12.2010. 18:13 #272047

broj poruka: 6645
Ljudi postaju kako kokoši: rano liježu i slabo vide.
Još slabije pamte.
Ta ista kvočka, ili bratija oko nje, to ISTO je najavila i prošle godine. I pretprošle.
Te elektronsko poslovanje, te potpis, te trista nekih qradi palladi. Od svega, ostade nam loša usluga i visoka cena.
I da blejimo, naravno.
Ovce nisu za milovanje već za klanje i šišanje. A, bogami, mogu i da se muzu poprilično, ako se pogodi pol.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

raic Re: Johny B. Štulić 13.12.2010. 18:46 #272064

broj poruka: 9006
Ma mogu da me uvate i pomuzu, i ministri i paypal.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Ovce nisu za milovanje već za klanje i šišanje. A, bogami, mogu i da se muzu poprilično, ako se pogodi pol
gile23 ... 13.12.2010. 19:49 #272094

Ako cete bas informacije, Srbija je vec stekla uslov da bude validna drzava u PayPal regionu, ali PayPal zeli da se sa nama pridruzi jos i Makedonija i Bosna ako se ne varam, oni su ti koji usporavaju proces :).

Pozdrav!
aco Re: ... 13.12.2010. 19:51 #272095

Lako je tebi Gile kad imas PayPal. Proveri mail sa berze.

:: Ako cete bas informacije, Srbija je vec stekla uslov da bude validna drzava u PayPal regionu, ali PayPal zeli da se sa nama pridruzi jos i Makedonija i Bosna ako se ne varam, oni su ti koji usporavaju proces :)
:: Pozdrav!
gile23 Re: Re: ... 13.12.2010. 19:53 #272096

Mozes i ti da imas PayPal, ja cekam jos par dana uzimam Visa Internet karticu i idem na verified :), al ce da legne kes :). A sto se tice toga kako gde sta, do kraja sedmice to ce visiti na berzi :).

Pozdrav!

:: Lako je tebi Gile kad imas PayPal. Proveri mail sa berze
:: Keep cool, keep al the power.
:: :: Ako cete bas informacije, Srbija je vec stekla uslov da bude validna drzava u PayPal regionu, ali PayPal zeli da se sa nama pridruzi jos i Makedonija i Bosna ako se ne varam, oni su ti koji usporavaju proces :)
:: ::
:: :: Pozdrav!
aco Re: Re: Re: ... 13.12.2010. 19:55 #272097

Na koju foru? trazio sam po benchu ali temu nisam nasao. Da li ja mogu da izvadim Visa Internet 95o god?

:: Mozes i ti da imas PayPal, ja cekam jos par dana uzimam Visa Internet karticu i idem na verified :), al ce da legne kes :)
:: Pozdrav
:: :: Lako je tebi Gile kad imas PayPal. Proveri mail sa berze
:: :: Keep cool, keep al the power.
:: :: :: Ako cete bas informacije, Srbija je vec stekla uslov da bude validna drzava u PayPal regionu, ali PayPal zeli da se sa nama pridruzi jos i Makedonija i Bosna ako se ne varam, oni su ti koji usporavaju proces :)
:: :: ::
:: :: :: Pozdrav!
gile23 Re: Re: Re: Re: ... 13.12.2010. 19:57 #272098

Moze tvoj cale :).

Ja mislim da je ova tema :) :

http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=148138&page=29

Pre nego sto se odlucis na taj potez, DOBRO se informisi.

Pozdrav!

:: Na koju foru? trazio sam po benchu ali temu nisam nasao. Da li ja mogu da izvadim Visa Internet 95o god
:: Keep cool, keep al the power.
:: :: Mozes i ti da imas PayPal, ja cekam jos par dana uzimam Visa Internet karticu i idem na verified :), al ce da legne kes :)
:: :: Pozdrav
:: :: :: Lako je tebi Gile kad imas PayPal. Proveri mail sa berze
:: :: :: Keep cool, keep al the power.
:: :: :: :: Ako cete bas informacije, Srbija je vec stekla uslov da bude validna drzava u PayPal regionu, ali PayPal zeli da se sa nama pridruzi jos i Makedonija i Bosna ako se ne varam, oni su ti koji usporavaju proces :)
:: :: :: ::
:: :: :: :: Pozdrav!
aco Re: Re: Re: Re: Re: ... 13.12.2010. 20:01 #272100

Necu ja tu nikog da mesam. Za ovo sam procitao vec negde ali ne mirise mi to nesto na lepo. PayPal mi uglavnom treba za podizanje para a ovi nasi oce da uvedu da se placa. Ebem ti ministarku.

:: Moze tvoj cale :)
:: Ja mislim da je ova tema :)
:: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=148138&page=2
:: Pre nego sto se odlucis na taj potez, DOBRO se informisi
:: Pozdrav
:: :: Na koju foru? trazio sam po benchu ali temu nisam nasao. Da li ja mogu da izvadim Visa Internet 95o god
:: :: Keep cool, keep al the power.
:: :: :: Mozes i ti da imas PayPal, ja cekam jos par dana uzimam Visa Internet karticu i idem na verified :), al ce da legne kes :)
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: :: Lako je tebi Gile kad imas PayPal. Proveri mail sa berze
:: :: :: :: Keep cool, keep al the power.
:: :: :: :: :: Ako cete bas informacije, Srbija je vec stekla uslov da bude validna drzava u PayPal regionu, ali PayPal zeli da se sa nama pridruzi jos i Makedonija i Bosna ako se ne varam, oni su ti koji usporavaju proces :)
:: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: Pozdrav!
Daum Re: Re: re 13.12.2010. 20:36 #272105

broj poruka: 12794
8 megabita je nešto oko 2000 dinara kod Oriona, tako da ti to dodje 17 evra negde, plus je duplo više nego što si naveo... Ako i dalje plaćaš Telekonj, onda si lud...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1A

:: ako je to izjavila gospodja ministarka za telekomunikacije mozemo odmah svi u paket
:: da se ubrusemo za t
:: ta ista (malo podgojena) je izjavila pre odprilike 2 godine da ce do 2010 cene internet usluga da se izjednace sa ostalima u regionu pa nist
:: (primer, u bugarskoj trenutno 2mb/512 kosta 9 evra a 4mb/1 kosta 17
:: na napomenem, ne moras da uzimas ni jednu dodatnu uslugu uz to (tipa iptv ili sta vec) i ugovor nije na 24 meseca vec na 3 meseca pa ako ti ne ne svidja posle ga raskine
:: izem ti zemlju kad su nam bugari zapa
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568
:: :: Danas citam u Blicu ministarka je izjavila da ce od 2011 godine PAYPAL uvrstiti i Srbiju..
Scyter Re: 13.12.2010. 20:55 #272113

broj poruka: 8138
Ja na primer od 1. Januara cu imati paket od 6 MB/s po ceni od 1100 din. sa PDV-om. Orion Telekom, D@H.

Ali, ovo je samo za korisnike koji su 3 god. i vise kod bivseg Sezampro-a.

CPU-Z Validator : http://spedr.com/5pung

toocool Re: Re: Re: re 13.12.2010. 21:41 #272134

Daum ne kapiras
ne treba mi 8 mb, a ni 16 mb
treba mi 1mb do 2 mb za male pare
ko kod bugara 2 mb za 9 evra, to mu dodje jedna crvena
i meni je to dosta za net a i kao trosak
razumes, nemam nameru da dajem npr 5000 dinara za 32mb
prvo, imam prece stvari za te pare, drugo koj ce mi moj taj brzina

edit

gde ti nadje na orionu 8mb za 2000?
evo cena, iste ko kod svih
http://www.oriontelekom.rs/privatni_korisnici/internet/adsl.136.html

imaju kao neki akciju, s tim sto dobijes 6 meseci duplu brzinu i tri meseca gratis
rektalne fore, prodje 6 meseci za cas i opet placas 1.249+pdv za 1mb
a ugovor je na godinu dana minimum

:: 8 megabita je nešto oko 2000 dinara kod Oriona, tako da ti to dodje 17 evra negde, plus je duplo više nego što si naveo... Ako i dalje plaćaš Telekonj, onda si lud..

vladaxxx @toocool 13.12.2010. 23:15 #272158

broj poruka: 25

imas i kod nas razne ponude:
kod Vektor.net-a ti je 1Mb/s 690 din, a ja placam 4Mb/s 1400 din. sto uopste nije mnogo, a radi odlicno. Kod SBB-a je ista cena za 4 Mb/s, isto radi odlicno ali nemaju te manje brzine u ponudi, zato imaju razne varijante prepaida i sa ogranicenjem kolicine podataka, tako da za svakog ima po nesto.
E jedino ako ti je kablovski operater neko treci onda ne znam cene ili ako si osudjen na ADSL moraces da se isprsis za oko 2500.din za 4 Mb/s sto je stvarno preskupo u poredjenju sa kablovskim.
toocool Re: @toocool 13.12.2010. 23:41 #272161

e ovaj Vektor je posao

1mb/128 585+105 pdv = 690 din
4mb/384 1250+225 pdv = 1475 din

extra ponuda, skroz
i nemaju one fore prvih 3 dana tj prvih nedelju dana besplatno (nista niko nikad nije dao besplatno da se zna)
na zalost, ja imam kopernikus kablovsku tako da ...

a kod telekonja (a i beotela, a i mnogih drugih) 1mb/128 dodje 1205+pdv pa mu dodje 1400

razlika se vidi, BAS

:: imas i kod nas razne ponude
:: kod Vektor.net-a ti je 1Mb/s 690 din, a ja placam 4Mb/s 1400 din. sto uopste nije mnogo, a radi odlicno. Kod SBB-a je ista cena za 4 Mb/s, isto radi odlicno ali nemaju te manje brzine u ponudi, zato imaju razne varijante prepaida i sa ogranicenjem kolicine podataka, tako da za svakog ima po nesto
:: E jedino ako ti je kablovski operater neko treci onda ne znam cene ili ako si osudjen na ADSL moraces da se isprsis za oko 2500.din za 4 Mb/s sto je stvarno preskupo u poredjenju sa kablovskim
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs