Ako misliš na ciganski klub, onda si se zajebao :P Obzirom da su mediji samo cigane i forsirali...hehehe da ih vidim sada, od kako je Bari `91 postao prošlost, svi Zvezdini navijači samo to pominju, a Partizan je odavno najtrofejniji klub na međunarodnoj i domaćoj sceni.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
[nije hejt] Verovatno Rad matori, ali pazi, nisam sto posto siguran. Sto se tice kvaliteta youtube klipa mislim da je to jer je isti iz sredine/pocetka 80tih godina proslog veka, ali opet moram da napomenem, ne drzi me za rec. [/nije hejt]
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Pa u klipu se pominje eksplicitnno ` i jedan veliki fudbalski klub`... osim ako su bili na drogama mislili su na Rad i OFK(koji mi je u srcu(Karaburma :)))), kao i Partizan).
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Chieftec Black Dragon+ CFT-600-14CS
koji je klub ja za sebe znam, mozda je i Rad o tom klubu imam samo reci hvale posto sam isao 4god u os boru stankovic :) morao sam da postavim extra je svako moze da pomisli na klub koji pozeli !! i ova zena sto prica je potvrda da je snimak mator barem ~25god. u svakoj emisiji iz tog doba ona se nadje !!!
:: koji je klub ja za sebe znam, mozda je i Rad o tom klubu imam samo reci hvale posto sam isao 4god u os boru stankovic :) morao sam da postavim extra je svako moze da pomisli na klub koji pozeli !! i ova zena sto prica je potvrda da je snimak mator barem ~25god. u svakoj emisiji iz tog doba ona se nadje !!! :: ::
Džaba im trofeja kad ni jedni ni drugi veze nemaju sa fudbalom. Jesam Zvezdaš, ali je to žalosna istina. I na kraju bi zamolio Mortija da mi kaže koliko je to trofeja Partizan osvojio na međunarodnoj sceni (a bogami i domaćoj) kad je najtrofejniji? Priznaj, lipio si za desetku.
Žena koja govori je Spomenka Jović, u to vreme novinar novinar studija B (radija naravno, TV St B je došao mnogo kasnije) veliki klub o kome se govori je C. Zvezda i to nema veze sa umetničkom slobodom, to je činjenica. A sve ovo je iz filma Davitelj protiv davitelja...
:: Radi se umjetnickoj slobodi koja je izraz subjektivnog dojma scenariste, u ovom slucaju Nebojse Pajkica. On je navijac CZ, pa je misterija rijesena :: ::
nebojša pajkić, kao pisac scenarija, ima umetničku slobodu da piše o čemu god hoće - na način na koji on to želi. ako je hteo da aludira na bilo šta, pa čak i na taj neki fudbalski klub, njegova je najfrivolnija stvar :)
dakle, ima veze. :)
:: :: Žena koja govori je Spomenka Jović, u to vreme novinar novinar studija B (radija naravno, TV St B je došao mnogo kasnije) veliki klub o kome se govori je C. Zvezda i to nema veze sa umetničkom slobodom, to je činjenica. A sve ovo je iz filma Davitelj protiv davitelja.. :: ::
Zvezda vs Partizan. Sve ostale duele smo već izgustirali...
DmasteRNo1: +100
I ja sam Zvezdaš, ali kad vidim ovu jad i bedu, smuči mi se fudbal. Bogme, tako misli većina Zvezdaša, a Bogami i Grobara - i oni su odlično svesni gde smo i šta smo, i da smo već postali nova `Mađarska`. Ovi ostali, što i dalje žive u nekom tripu... nek im je sa srećom...
Isto i trip da smo `velika` nacija. Smeshni smo. Sinoc dok sam gledao reportazu iz Londona sam se smorio i video gde smo. London je imao prvi metro na svetu, `fudbalski stadion Arsenala ima vishe wc-a nego Srbija fudbalskih stadiona`, kako reche reporter. I onda se tu nadje nakurcheni Srbin da na pitanje Engleza :`Kada cemo s opet videti`, odgovara:`kada Arsenal udje ponovo u ligu shampiona`. I da se hvali Beogradom...ma bjazi. Ceo vek ne znamo gde nam je mesto, i opet bi sa Hrvatima. Ponashanje tenisera posle osvajanja trofeja je slika Srbije. Svaka chast kao sportistima ali ovako...daleko smo. To valjda shto smo chitavog veka jebani u mozak pa kao ajde da se istichemo, kurchimo. Nemoj da se kurchish!
e, drz` da ti ga nabijem!
:: Zvezda vs Partizan. Sve ostale duele smo već izgustirali.. :: :: DmasteRNo1: +10 :: :: I ja sam Zvezdaš, ali kad vidim ovu jad i bedu, smuči mi se fudbal. Bogme, tako misli većina Zvezdaša, a Bogami i Grobara - i oni su odlično svesni gde smo i šta smo, i da smo već postali nova `Mađarska`. Ovi ostali, što i dalje žive u nekom tripu... nek im je sa srećom.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.