S`obzirom da sada prvi put solo trebam za sebe i sestru da pazarim karte interesuju me kako ide postupak kupovine istih a isto tako i trazenja? Naime trebao bih posle nove god ici u Roterdam kod mojih, dal da idem u neke domace agencije ili da trazim na netu karte i kako se odrpilike krecu cene?
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
..direktne letove za Amsterdam...Kako iz Bg-a tako i via Prag, Minhen itd...Iz Amsterdama hvataj brzi voz do Roterdama (voznja traje oko 1h i par min.), imash metro i bus liniju Schiphol (aerodrom) - Amsterdam Central Station(z.stanica) i eto..:))..
Slobodno uzmi ili bar rezreviši karte preko neta, i to unapred. Imaš nekoliko agencija od kojih je i JAT jedna za samoga sebe. Obrati pažnju da cena obično, ako ne stoji, raste što se datum putovanja približava - što pre rezervišeš, moguć je popust (naravno, i putovanje u blesave dane u blesavo vreme, kad drugi neće). Ovo sa busom i vozom, ok je ako idu bez mnogo prtljaga, nosanje je smor ako ima više stvari. Kad razmislim... ne znam zasigurno kako ide plaćanje iz Serbistana on-line, jer sam plaćanje odradio iz Holandije plastikom... proveri i sam koji način plaćanja prihvataju naši e-prodavci... i obrati pažnje na cene, klase i začkoljice (prtljag, i slično).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.