Da li neko zna kako da znam ko je on line na facebook-u ako mu je isljucen cet..?? Ja sam to procitao negde, ali sad ne mogu da pronadjem nigde, a nesto se kladili ja i ortak... Da li neko zna da mi kaze..? Poz
zarazi ti njoj racunar sa nekim keylogger-om,i ne samo da ces znati kad je online,nego i svaku rec koju je napisala, sa kim, koji sajt je posetila, kada... ma sve:))) kao da sedis za njenim kompom
ZIVOTNA JE IRONIJA KADA TI CEO ZIVOT SOLE PAMET,A UMRES OD SECERA
:: :: Da li neko zna kako da znam ko je on line na facebook-u ako mu je isljucen cet..?? Ja sam to procitao negde, ali sad ne mogu da pronadjem nigde, a nesto se kladili ja i ortak.. :: Da li neko zna da mi kaze.. :: Poz
mozes da utvrdis tako sto ces proveriti njen profil i vidis da li je nesto postavio/la na svom profilu (pesma ili bilo sta drugo) u prethodnih nekoliko minuta a nije bio na chatu u to vreme.
pazi ovde ti je kao fin narod i KAO ne koristi FB pa te kao zezaju. A potpisujem da svako od njih ima profil i da ga koristi. Sto se tice pitanja, mozes kao sto ti je gogi rekao, ali to ti nije upola sigurno jer taj neko moze i da ne radi nista (da lista stranice...) a da je tu. Jedino da probas to sto ti je doca rekao, ali opet ne znam koliko ti je to neophodno, jer taj keyloger je ``virus`` crv... tj. svaki antivirus ce ti prijaviti da je crvic...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.