Ima li slucajno neko pozivnicu, da pomogne kolegi? Ako vam trebaju neki dokazi ili slicna cuda poslacu na mail. Clan sam na HD-Torrents, Bit-HDTV, IPTorrents, Leechers Lair, Xtreme Speeds, Demonoid...
Evo kolega ja cu ti pomognem za TL ja kad sam je trazio bogami trazio sam vise od dva meseca,tako cu ti pomognem znam kako je TL tesko za invejt.Evo poklanjam jos 2 za TVTorrents.com ko hoce nek ostavi email ovde kao i ti Southwind i nemoj da varas AKO NE ZNAS....pozzzz
Asus N61J Intel Core i7-720qm Asus N61Jq Series Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) ATI Mobility Radeon HD 5700 Series Momentus 5400 640GB
Znam da varam, tako sam se provlacio u pocetku, ali sada izbegavam i na nizim trackerima, a kamo li na HDT i BHDTV. Evo cak planiram da uzmem i seedbox. Ako ti mozda treba za HD-Torrents ili Bit-HDTV, prva koju dobijem ide tebi. I jedna snupiju za Bit-HDTV, obecao sam
Nema na cemu nemoj samo da najebemo obojca .) Ne treba hvala ne skidam nesto HD materijal...Ja korisitim samo TL i filelist.ro to su po meni najbolji General trackeri.....Pozzz svima iz E.Gvineje
Southwind jel stiglo .)
Asus N61J Intel Core i7-720qm Asus N61Jq Series Kingston 4GB (DDR3-1333 DDR3) ATI Mobility Radeon HD 5700 Series Momentus 5400 640GB
jednu pozivnicu posaljite za neki torent :) Bio sam clan na Partis ali me banovali, nisam znao koliko da uplodujem :( Sad i necu da skidam velike fajlove da bih mogao da uplodujem.
moze bez problema ratio master, ja drzim po ceo dan na 500kB/s na nekom popularnom torrentu nisam imao probleme... Ratio mora da bude iznad 0.4 ja mislim, ili preko 1 ao hoces da ti svi torrenti budu dosupni ovako je ograniceno.
aj kad se vec razbacujete sa tim pozivnicama,ako moze i meni za bilo koji samo da su brzine normalne tj u granicama paketa koji placam da skidam igrice za sony 3. f2tality_2@msn.com
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.