Pretpostavljam da za SAT koristis Skystar 2,pa me interesuje,onako ukratko,sta se moze otkljucati i sa kojeg satelita?Nameravam da si dobavim jednu,posto imam neki digitalni resiver,ali ne mogu da izrckam firmware ni softver za njega kako bih ubacio kljuceve... Guglao sam nesto,ali su postovi matori kada se i moglo sto-sta i otkljucati,ali mene me interesuje kakva je trenutno situacija.Bio bih zadovoljan i samo sa jednim od history kanala i sl.Za ostalo manje-vise.
Danke forward
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Skini ti lepo hVCPlus ihNCPlus, pa ces moci i da gledas skremblovane kanale sa kablovske/satelita.. :: ::
Avoid cards using the Conexant BT880 (Cx23880/Cx23881) chip. (Leadtek WinFast TV2000XP Expert uses this chip - Deluxe and earlier versions use BT878 and will work)
:: :: ...da li moze pomoc oko hVCPlus i ihNC Plus....imam Leadtek Expert TV kartu...fala.. :: :: :: :: :: ovaj zid stoji krivo, poput krivog zida :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.