Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
GPU Observer 3.6 i nVidia Inspector 1.9.4.1 ...
STRANA 1 OD 1
misafloyd GPU Observer 3.6 i nVidia Inspector 1.9.4.1 ... 21.11.2010. 02:03 T31114

status: user
broj poruka: 321
Slucajno sam nalateo na ova dva programcica , Idealan za konstantno posmatranje graficke kartice ... nVidia Inspector je jako slican GPU-Z ... Cak dozvoljava i overklok kao i dizanje voltaze ... Mene je odusevio ... Pa evo da podelim sa vama ... :-)

http://bstdownload.com/reviews/gpu-observer-3/
http://blog.orbmu2k.de/tools/nvidia-inspector-tool

Asus P7P55D-E
Intel® Core™ i7 875K @ 4200MHz 1.360v
Prolimatech Megahalems
NOCTUA NF - P12 x 2
2x2GB DDR3 2000MHz G.SKILL
Gigabyte GTX470 OC
SSD 128GB APOGEE
Samsung SyncMaster T260
Thermaltake Toughpower 1000w
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
srdoch Re: GPU Observer 3.6 i nVidia Inspector 1.9.4.1 ... 21.11.2010. 07:31 #264656

broj poruka: 1260
Odavno poznato većini forumaša, ali hvala u svakom slučaju.

Živ bio!

:: Slucajno sam nalateo na ova dva programcica , Idealan za konstantno posmatranje graficke kartice ... nVidia Inspector je jako slican GPU-Z ... Cak dozvoljava i overklok kao i dizanje voltaze ... Mene je odusevio ... Pa evo da podelim sa vama ... :-
::
:: http://bstdownload.com/reviews/gpu-observer-3
:: http://blog.orbmu2k.de/tools/nvidia-inspector-too
:: Asus P7P55D-
:: Intel® Core™ i7 875K @ 4200MHz 1.360
:: Prolimatech Megahalem
:: NOCTUA NF - P12 x
:: 2x2GB DDR3 2000MHz G.SKIL
:: Gigabyte GTX470 O
:: SSD 128GB APOGE
:: Samsung SyncMaster T26
:: Thermaltake Toughpower 1000w
tortojed Oba programa su potpuno nepotrebna svima onima koji su... 21.11.2010. 08:45 #264661

broj poruka: 10997
dobro obavesteni. U prvom slucaju radi se o obicnom widget-u koji pokazuje temperaturu karte, sto je samo mali deo onoga sto rade programi tipa MSI Afterburner/EVGA precision (`on-screen` display SVIH relevantnih podataka i mogucnost prikazivanja istih u tray-u), a u drugom je rec o uproscenoj verziji pomenutih tweaker-a.
No, manje zahtevnim korisnicima, i ovo ce, mozda, biti dovoljno...

Pisko Re: Oba programa su potpuno nepotrebna svima onima koji su... 21.11.2010. 09:25 #264668

broj poruka: 6645
Možda pokazuje koliko su ostali komplikovani.. ili imaju višak mogućnosti, kad se čovek oduševio. Ili ih nije ni probao? Ko zna. Od viška glava ne boli.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

:: dobro obavesteni. U prvom slucaju radi se o obicnom widget-u koji pokazuje temperaturu karte, sto je samo mali deo onoga sto rade programi tipa MSI Afterburner/EVGA precision (`on-screen` display SVIH relevantnih podataka i mogucnost prikazivanja istih u tray-u), a u drugom je rec o uproscenoj verziji pomenutih tweaker-a.
:: No, manje zahtevnim korisnicima, i ovo ce, mozda, biti dovoljno..
misafloyd ... 21.11.2010. 14:57 #264731

broj poruka: 321
@ srdoch : Nisam znao da je vecini ovde to poznato ... Niko nije to ovde spominjao . Vidis ja se bavim ovim stvarima vec 8 god a nisam nikad cuo za ova dva programa ... Izgleda da se ja malo razumem ... Hvala na obavestenju u svakom slucaju !!!
@ tortojed : Kazes oba programa su POTPUNO NEPOTREBNA ? TEBI ? A sta je od programa po tebi potrebno ? Sta fali ovim programima ? Hvala prijatelju u svakom slucaju !!!
@ Pisko : Pisko , slazemo se ... UPRAVO JE PISAC TO HTEO DA KAZE ! DA OVI PROGRAMI POKAZUJU KOLIKO SU OSTALI KOMPLIKOVANI , ILI IMAJU VISE MOGUCNOSTI KOJE SU NEPOTREBNE ! MADA OVDE STA GOD DA KAZES , BUDES ISPLJUVAN ! KOLIKO SAM SAMO PUTA REKAO DA VISE NI REC NECU NAPISATI NA OVOM FORUMU , ALI OPET POJEDEM GOVNA , PA PISEM ! JER SMATRAM DA SU NEKE STVARI NEKOM VAZNE I KORISNE ...

Pozz !

Asus P7P55D-E
Intel® Core™ i7 875K @ 4200MHz 1.360v
Prolimatech Megahalems
NOCTUA NF - P12 x 2
2x2GB DDR3 2000MHz G.SKILL
Gigabyte GTX470 OC
SSD 128GB APOGEE
Samsung SyncMaster T260
Thermaltake Toughpower 1000w
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647014.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs