svki put kad ocu da pogledam neki klip na youtube-u direktno ili preko facebook-a ne moze, pokaze se zelena boja umesto slike klipa,zvuk ide ali nema slike
na chromu,operi i mozili (mozilu najvise koristim)
preko internet explorera radi najnormalnije
kopao sam ja tu nesto i trazio ali nista nisam uspeo
nadam se da je problem resen pufi! ja isto imam nekih problema sa youtubeom pa da se nadovezem na ovu temu.. kad pustim da se ucita klip i onda mu udarim full screen sve se opet pocne ucitavati ispocetka..?! cemu to? imam jos par problema al se ne mogu tacno setit sada..
Za zeleni ekran, bar kod mene, je problem bio u plug-in-ovima u Firefox-u koji je blokirao flash iako sam instalirao novi. disable-ovanje starije verzije je resilo muku. Trebalo bi da ga prepoznate po verziji, primetio da je starija od instalirane
Za ovaj drugi deo problema, delimicno je resen podesavanjem u samom youtube nalogu, Playback settings i stilirao `I have a slow connection. Never play higher-quality video.` I od tada ne brljavi kad se predje na fullscreen.
Oba slucaja na Win 7 x86
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.