Inače, kod nas su taj film preveli kao Pentagram, ako me pamćenje dobro služi, znam da mi je baš cool bio u vreme kad je izašao, odnosno par godina kasnije kad sam ga gledao.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Nemam puno informacija,ali ova je kljucna,i ko ga je gledao znace sigurno:
Samo znam da je glumacka ekipa ok,mislim da je son koneri,ali naravno nisam siguran.Bitno je da se u filmu(koji je inace tipican triler)desava da neka ubica kojeg su snimili kamerom,u policijskoj postaji desifruju preko racunara.Ispocetka se nadzirala samo senka njegove slike,a posle,uspomoc`haj tek`tehnologije se to vremenom izostavalo...Dakle,secam se da je pitanje vremena kada ce racunar da izostri njegovu sliku,a sve je to toliko napeto,da u poslednji moment kada je racunar desifrovao njegovu sliku i on se sam otkrio...kako to vec biva u trilerima... Zna li neko o kojem se filmu radi?Bas bih ga odgledao,i nije uopste los filmic.
@offline71 & @servispc: Mislim da nije ni jedan od ta dva.Evo setih se da taj glavni glumac nije ni kriv,sve upucuje na njega i prepostavlja se da je on na toj mutnoj slici.Mislim da i on radi u policiji.Kasnije kako vreme istice on zamoljava kolegu u policiji koji radi na tom izostravanju da uspori proces,kako bi eventualno nasao pravog krivca.Mislim da se na kraju ispostavilo da je bas taj njegov kolega u kaga je imao najvise poverenja umesan u taj zlocin...Nesto kontam da bi mogao da bude i harrison ford.Film je onako malo stariji,negde ranijih `90-ih koliko se kroz maglu secam.
:: @offline71 & @servispc: Mislim da nije ni jedan od ta dva.Evo setih se da taj glavni glumac nije ni kriv,sve upucuje na njega i prepostavlja se da je on na toj mutnoj slici.Mislim da i on radi u policiji.Kasnije kako vreme istice on zamoljava kolegu u policiji koji radi na tom izostravanju da uspori proces,kako bi eventualno nasao pravog krivca.Mislim da se na kraju ispostavilo da je bas taj njegov kolega u kaga je imao najvise poverenja umesan u taj zlocin...Nesto kontam da bi mogao da bude i harrison ford.Film je onako malo stariji,negde ranijih `90-ih koliko se kroz maglu secam :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: ::
Hteo sam upravo da editujem poruku i pogledao sam trejler,to je taj.Hvala majsore.Ko nije gledao film,topla preporuka.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Opisao si film No Way Out. Pogledaj traile :: http://www.youtube.com/watch?v=Q6cnDgwQPh :: :: ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE :: :: :: @offline71 & @servispc: Mislim da nije ni jedan od ta dva.Evo setih se da taj glavni glumac nije ni kriv,sve upucuje na njega i prepostavlja se da je on na toj mutnoj slici.Mislim da i on radi u policiji.Kasnije kako vreme istice on zamoljava kolegu u policiji koji radi na tom izostravanju da uspori proces,kako bi eventualno nasao pravog krivca.Mislim da se na kraju ispostavilo da je bas taj njegov kolega u kaga je imao najvise poverenja umesan u taj zlocin...Nesto kontam da bi mogao da bude i harrison ford.Film je onako malo stariji,negde ranijih `90-ih koliko se kroz maglu secam :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.