Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Internet servisi, programi, prezentacije, ...
FFox, Chrome speedup.
STRANA 1 OD 1
Valheru FFox, Chrome speedup. 11.11.2010. 00:19 T30866

status: user
broj poruka: 750
How to move the Firefox or Chrome cache to a RAM disk and speed up surfing by 20% or more
http://goo.gl/fb/EHIZ9

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: FFox, Chrome speedup. 11.11.2010. 01:30 #261827

broj poruka: 18996
inace, ovo su gluposti, nemoj da se przis bez veze...a i link ne radi...

:: How to move the Firefox or Chrome cache to a RAM disk and speed up surfing by 20% or mor
:: http://goo.gl/fb/EHIZ
::
:: ...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Witcher Re: 11.11.2010. 01:42 #261828

broj poruka: 491
Link radi, a da li su gluposti to već ne bih znao.

ASUS P5K - Intel E5200@3.3GHz - Sapphire HD4870 - 2x2GB DDR2 Geil BD CL4 - CM Centurion 5 - Chieftec GPS-500AB - Samsung 931BF - Altec Lansing ATP3 - HDD`s WD 640GB AAKS, 1TB EADS, 1TB EARS, 1TB Elements, 250GB MyPass

imarkovic Re: Re: 11.11.2010. 01:49 #261829

broj poruka: 18996
sada je proradio..prvo, da je ovo tacno, 20% speedup-a, mislim stvaaarno...pa zar mislis da se niko ne bi setio ovo po default-u da uradi na svojim browser-ima da je tacno...probao sam sve te gluposti vezane za speedup firefox-a, chrome-a, stvarno je samo gubljenje vremena...i u tom cilju se i kreiraju izmedju ostalog..

:: Link radi, a da li su gluposti to već ne bih znao
:: ASUS P5K - Intel E5200@3.3GHz - Sapphire HD4870 - 2x2GB DDR2 Geil BD CL4 - CM Centurion 5 - Chieftec GPS-500AB - Samsung 931BF - Altec Lansing ATP3 - HDD`s WD 640GB AAKS, 1TB EADS, 1TB EARS, 1TB Elements, 250GB MyPas
xenox Brze je garant... 11.11.2010. 03:11 #261843

broj poruka: 1400
ja sam na ramdisk prebacio ceo firefox profil... em ne krlja hard, em ne skuplja djubre, a ako sam bas nesto bitno surfovao vratim ga na hard za sledeci put...

prebaciti i TEMP u ram disk i resiti se bede sa ostavljanjem djubreta...

superspeed ram disk kao dodatak jelima zna da iskoristi i ono memoriije sto XP ne vidi...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647013.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs